Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintük egy 18 éven aluli...

Szerintük egy 18 éven aluli nem vehet uborkát?

Figyelt kérdés
egyik nap bementem egy kisboltba. Rögtön a zöldségekhez mentem elvettem egy uborkát. Rohantam a pénztárhoz mert nagyon siettem. Végre sorra kerültem. A pénztáros azt mondja hogy egy 18 éven alulit nem szolgáálhat ki. Mondom neki: Már megbocsásson de ez csak egy uborka!!!!!??? azt mondja hogy most kiszolgál de többszőr nem fog.Komolyan lassan már nem ehet egy 18 éven aluli felnőtt felügyelete nélkül?

#vásárlás #uborka #fura törvény
2015. júl. 8. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
agyára ment a meleg
2015. júl. 8. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
xddddddd
2015. júl. 8. 22:18
 3/7 anonim válasza:
Az igen :D
2015. júl. 8. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
tedd meg még egyszer, hogy vásárolsz, amikor ráérsz. Aztán, ha ismét előadja magát, kérd az üzletvezetőt. Tőle pedig magyarázatot az elmeroggyant eladójáról.
2015. júl. 8. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Szexuális segédeszközt nem lehet eladni 18 év alattinak.
2015. júl. 8. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:

"Szexuális segédeszközt nem lehet eladni 18 év alattinak." a cukkini sokkal menőbb, mint az uborka

[link]

2015. júl. 9. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Rendben, de ha az uborka, cukkini, banán szexuális segédeszköz, akkor ne lehessen vásárolni frissen sült, meleg kalácsot sem, mert... mmm nyamiiii :P

(tényleg böszme vagyok)

2015. júl. 9. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!