Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay-on már csak azért is...

Ebay-on már csak azért is fizetni kell hogy regisztrálva vagyok?

Figyelt kérdés
Sok dolgot vAsaroltam mar onnan es gondoltam el is adok valamit. 3 dolgot feltettem de az egyiket meg akartak venNi de inkabb nem adam neki mert a posta árat nekem kellett volna fizetni amerikaba es tul draga lett volna... (Jött egy üzenet ebaytol hogy: koszonjuk hogy minket valasztott fizess ki 17 fontot De ezt levonjuk automatikusan a szamladrol.. 7 ezer forint...) mennyi idönként kér majd pénzt? Mert ha sűrűn akkor inkább törlöm magam..

2015. júl. 4. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell érte fizetni, ha vásárló vagy. Én 2006 óta használom tök ingyen.

De te eladásra használtad, amiért fizetni kell. Van listázási díj, sikeres eladás utáni jutalék ami 10 százalék. Valószínűleg azért jött össze neked ekkora összeg, mert a meghiúsult eladást nem cancel-elted, ezért sikeresnek minősült és fizetned kell utána jutalékot.

2015. júl. 4. 12:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet visszavonni? Mert mégsem adtam el és már le is töröltem..
2015. júl. 4. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:

de lehet torolni, sot kell is,

termeszetesen az ebay errol addig nem fog tudni, amig fel nem veszed veluk a kapcsolatot es kozlod

ajanlom melegen hogy mihamarabb, mert ha levonjak a penzt utana meg korulmenyesebb rohangalni utana hogy visszaadjak

nekem is volt, egy vasarlo megvette a cuccot de nem fizette ki mert meggondolta magat az ebay meg kuldte az emailt nekem hogy levonjuk a dijat, felhivtam oket es mondtam, hogy nem adtam el, igy toroltek a dijat

2015. júl. 6. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

a posta árat nekem kellett volna fizetni - en ezert arulok MINDEN termeket ugy hogy a postadijat a vasarlo fizeti!

Kinaban konnyu, ott a kinai kormany hogy tamogassa a gazdasagot ingyen postat ad az eladoknak de minket nem tamogat senki ugyhogy nem fogok en meg postadijat is (az eBay meg a Paypal dijon felul) fizetni.

2015. júl. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!