Ebay-on már csak azért is fizetni kell hogy regisztrálva vagyok?
Nem kell érte fizetni, ha vásárló vagy. Én 2006 óta használom tök ingyen.
De te eladásra használtad, amiért fizetni kell. Van listázási díj, sikeres eladás utáni jutalék ami 10 százalék. Valószínűleg azért jött össze neked ekkora összeg, mert a meghiúsult eladást nem cancel-elted, ezért sikeresnek minősült és fizetned kell utána jutalékot.
de lehet torolni, sot kell is,
termeszetesen az ebay errol addig nem fog tudni, amig fel nem veszed veluk a kapcsolatot es kozlod
ajanlom melegen hogy mihamarabb, mert ha levonjak a penzt utana meg korulmenyesebb rohangalni utana hogy visszaadjak
nekem is volt, egy vasarlo megvette a cuccot de nem fizette ki mert meggondolta magat az ebay meg kuldte az emailt nekem hogy levonjuk a dijat, felhivtam oket es mondtam, hogy nem adtam el, igy toroltek a dijat
a posta árat nekem kellett volna fizetni - en ezert arulok MINDEN termeket ugy hogy a postadijat a vasarlo fizeti!
Kinaban konnyu, ott a kinai kormany hogy tamogassa a gazdasagot ingyen postat ad az eladoknak de minket nem tamogat senki ugyhogy nem fogok en meg postadijat is (az eBay meg a Paypal dijon felul) fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!