FONTOS! EBay? - Valaki segítsen, félek ezektől az oldalaktól.
Szeretnék rendelni az eBay-ről de félek, hisz vannak olyan oldalak melyek felhasználhatják a bankkártya számot, hasonlók...
Tudom fog jönni a PayPal magyarázatok, de hol tudom beállítani, hogy nelássák mennyi pénz van a számlán, mert már olyat is olvastam h fel van tüntetve az is. Akinek van ideje az elmagyarázhatná, vagy írhattok tapasztalatokat is! 19/L
Mondjuk ebayen mindig előre fizetünk.
Ha valami nem jön össze, nem kapod meg a terméket vagy összetört vagy akármi, akkor a paypal visszaadja a pénzed, de előtte a kínai cégeknek (az eladóknak) kell írni, mert segítőkészek szoktak lenni, újraküldik a terméket vagy visszaadják a pénzed. De ha nem segítenek, akkor a paypal visszaadja.
Ha van webkártyád, úgy biztonságosabb, mert azon elég egy kevés pénz tartani. De az ebay meg a paypal amúgy is biztonságos.
Azt nem látják mennyi pénzed van a kártyán. Csak azt tudja a paypal nyilván, hogy a paypal számládon mennyi pénz van. De ha kártyát csatolsz a paypal számládhoz, akkor nem kell, hogy pénz legyen a paypal számládon, hanem lehúzzák a kártyádról.
"SOHA SEMMIT NEM FIZETÜNK KI!"
Na látod első, ezért nem postázok utánvéttel!
"Bankszámlaszámot NEM ADUNK KI IDEGENEKNEK"
Miért, mit tud vele csinálni?! Pénzt utal rá... :-)
"Visszeres Törpicsek"
Annyira kretén vagy, legalább ne hirdetnéd. Mit tud feltörni egy bankszámlaszámon? IT szakemberként én nem tudnám, de te biztosan ismersz legalább 5 koreai hackert, aki feltörte a szomszéd néni iwiw fiókját még a szocializmusban.
"PayPalról való fizetés jobb ötlet, főleg ha csak annyi pénzt tesztel a PayPalodra, amennyi a tranzakció költsége, így nem tudják leszivornyázni"
Senki nem tud semmit "leszivornyázni".
"És előre SOHA SEMMIT NEM FIZETÜNK KI!"
Pedig egy így működik. A boltban sem eszed meg először a kenyeret és utána fizeted ki.
"Bankszámlaszámot NEM ADUNK KI IDEGENEKNEK!"
Nehogy véletlenül utaljanak rá igaz?
"Nincs személyes tapasztalatom, én is a rengeteg csalás és átverés miatt kerülöm a netes vásárlást leginkább"
Az látszik, hogy nincs tapasztalatod. Te tipikusan az az ember vagy, aki azt hiszi, hogy a bankkártyán van a pénze.
"Tudom fog jönni a PayPal magyarázatok, de hol tudom beállítani, hogy nelássák mennyi pénz van a számlán, mert már olyat is olvastam h fel van tüntetve az is."
A paypal az egyik legbiztonságosabb. Ráadásul buyer protection van, ami mindenképpen véd téged. Konkrétan úgy is kaptam vissza pénzt, hogy rá másnapra megjött a termék, mert késett. Így ingyen kaptam több ezer ft-os terméket, mert a vásárlót védi, mint említettem.
Senki nem látja mennyi pénz van a számládon. Hogy látnák a kártyád adataiból szerinted? Egyébként ha látnák is tök mindegy lenne.
"Baromság igen, bírom hogy itt mindenki jobban tud mindent :D "
Nálad nem nehéz jobban tudni. Totál buta vagy, bocsi. :(
Csak nem értem akkor minek nyilatkozol, amikor láthatóan az életben nem használtad még az ebayt, ráadásul a bankszámlákkal kapcsolatban is bődületes marhaságokat hordasz össze.
UPC bankszámlaszáma:
10402142-49575452-57481037 (K&H Bank Zrt.)
Biztos van rajta lé, ha szerinted ezt meg lehet csinálni, akkor hajrá. :))))))))
19/L - elobb ezeket olvasd el!!!!!
Ha elolvastad legalabb az ELSO oldalon levo talalati oldalakat es van kerdesed szivesen valaszolok. Tobb mint 10 eve hasznalom az eBayt/Paypalt. Ebayen 200 vasarlasom volt es 10+ eladasom is. Paypallal penzt is szoktam kuldeni rokonoknak. Ha valami nem vilagos segitek, de nem fogom leirni ujra azt, amit mar masok (a gugli talalatokon) sokkal szebben/erthetobben/kepes magyarazatokkal leirtak elottem szazszor.
A torpicsek valaszaval pedig ne foglalkozz. Tipikus buta magyar mentalitas: "Nincs személyes tapasztalatom" de majd en megmondom a tuttit.... szanalmas de kozben vicces is! :D
Semmi gond 68%, ők is mind hülyék, semmi tapasztalatuk, csak baromságokat hordanak össze, itt egy pár szakmai oldal olyanoktól, akik napi szinten ezzel foglalkoznak, és van is némi szaktudásuk, nem úgy mint ez a nyommer proli aki 500 forintot se látott még egyösszegben, SZVSZ bankszámlája sincs, csak trollkodik egy jóízűt, persze szigorúan az egészségének megóvása érdekében...
Ha ez kevés, tudok még ötszáz másikat is összeszedni. Ezt bebuktad, pajtiskám, de nagyon frankón.
Elhiszem hogy ostoba vagy, 68%, de ha még bizonygatod is, ne legyél megsértődve. Amit te nem látsz, az nem létezik, igaz? Ilyenekről már nem is szólok, hogy phishing, spyware meg keylogger, valamint, hogy ezek hogy működnek, mert a pontagyad úgyse tudná feldolgozni.
Tessék, menjél kioktatni őket hogy hülyék ehhez, meg bankba se voltak életükben, náluk legyen nagy szád. Rögzítsd videóra is, szeretném látni ahogy a körberöhögnek.
A mínuszt pedig kaptad is.
szerintem te nem tudod mi a phising mert ha tudnad nem fosnal tőle :)
A pontozas 7 éve hidegen hagy, pontozz ahogy tetszik. Senki pontszama nem erdekel, a sajatom sem. :)
phishing = adathalászat, legyen az jelszó, bankszámlaszám, credit card szám vagy bármi más
Ez a visszavágás még viccnek is gyenge volt, nemhogy cáfolatnak. Amit azóta is hiába várok. Mikor olvashatom végre a prosztó stílusú helyretevő lózungodat a Bankrate.com-n premier plánban, ahogy toporzékolva kioktatsz ott mindenkit, miszerint ők hozzá nem értő hülyék, majd te megmondod a frankót :D viheted a másik két ostobát is innen, hátha hármótok internacionáléja már elég hangos lesz hogy meggyőzze őket :DDD
A százalékok nem hatnak meg,de azért lepontozol :DDD csodásan ellentmondtál saját magadnak, még sok ilyet ha kérhetném :D a televízióban úgyse megy semmi érdekes.
A mínuszt pedig ezúttal is kiosztottam neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!