Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amennyiben MediaMarktban...

Amennyiben MediaMarktban postai utánvéttel rendeltem terméket, postaponton venném át, de a weboldalon ingyenes kiszállítást írnak terhel engem bármilyen kölcség?

Figyelt kérdés
Xbox 360-at rendeltem neten a mai napon postai utánvéttel. 3kg a súlya. Postaponton valami 1300 a díjja az átvételnek. A kiszállítás elvileg ingyenes a mediamarkt oldalán. Most nekem a postaponton kell még plussz 1300at fizetnem vagy sem? Köszönöm ha segítesz!!!

#Posta Pont #átvételi díj
2015. júl. 3. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
A rendelésnél kiírja mennyit kell összesen fizetned, mást nem kell. Hol láttad a külön 1300 ft-ot?
2015. júl. 3. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
A szállítási díj meg a mindenféle pontokon való átvételi díj két különböző kölTSég. A MediaMarkt futárja valóban ingyen kiszállítja, de a PostaPont attól még felszámolja a kezelési költséget.
2015. júl. 4. 01:31
 3/3 anonim ***** válasza:

#2: Ez nettó marhaság. Olyan nincs, nem létezik, hogy az eladó X összegű számlát küld, és azon felül még fizess Y, ismeretlen összeget a postázásért. Ha ingyenes a posta, akkor az eladó fizeti ki, ha nem, akkor a szállítási/kezelési díjat feltünteti a számlán, és azt fizeted be. Ez mindenkinél így van, legyen Posta, GLS, stb., az eladóval fizettetik ki a szállítási díjat, ő pedig ezt úgy hajtja be rajtad, hogy azzal az összeggel megnöveli az utánvétet.

Hogy konkrétumot is mondjak: most vettem át Postaponton MM-es rendelést, szumma 400 forint volt, és természetesen nem számoltak fel semmi egyéb költséget.

2015. okt. 1. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!