Ha ebay-en csinálok egy accountot és licitálok a saját termékemre, akkor ezt észreveszik? Szabályos?
Mint a huzat. Onlicit miatt ugy kitiltanak, hogy a labad nem eri a foldet.
Ha ilyen hulye vagy, hogy nem allitasz be minimalarat, akkor vallald a kovetkezmenyeit, hogy olcsobban viszik el a termeket, mint te azt megalmodtad.
A Vaterán, ha csinálok egy accountot és licitálok a saját termékemre, akkor ezt észreveszik? Szabályos?
Ugye ez nem komoly kérdés, hogy szabályos-e? Hogy lenne szabályos, hogy saját magad nyomod fel az árat!
A Vaterán is letiltják, akkor az Ebay-n, ami sokkal komolyabb, hogy ne néznék. De még ha az oldal nem is figyelné, ha hiszed, ha nem, a vevők sem hülyék, ők is észreveszik, ha "véletlenül" épp mindig ugyanannál az eladónál mászik az égbe az ár...
Nem tudom, mi szükség van csalásra? - tedd fel annyira, amennyiért el szeretnéd adni és ne rontsd a becsületes eladók imázsát!
ÉS MOST LEHET LEPONTOZNI! - mert nyilván az következik
Tök jó, nem elég, hogy a többi, normális eladót is hátrányos helyzetbe hozod, de ez egy nemzetközi oldal, úgyhogy még a magyarokat is lejáratod egyben. Bravó!
Nem, nem vagyok egy nagy magyarkodó, csak néhányszor szégyellem magam mások helyett: pl. régebben Bécsben jártam, s egy üzlet bejáratánál magyarul van ki volt írva:" Ne lopj! Kamerával megfigyelt terült!"
Milyen égő már....
Amúgy 9 éve adok el a neten, de még sosem éltem hasonló eszközzel - mert szeretek nyugodtan aludni: engem ne szidjon senki :D
Nagy az Isten allatkertje es a kerdezo egy cimeres barom.
Attol mert te h.lye vagy, az eBaynel nem h.lyek dolgoznak. IP cim, lakcim, stb, neked nem mondd semmit ugye?
Kepes vagy letrehozni gipsz jakab emailcimmel egy fake eBay accountot fake lakcimmel, hogy felnyomd a termeked arat, azert mert annyira toketlen vagy hogy nem vagy kepes magasabb kezdo osszeggel listazni a cuccot?
Gratulalok. Remelem elmegy nalad az aram es lefagy a geped es nem fersz net kozelebe amig meg nem jon az eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!