Mivel foglalkozol? Mennyit keresel? Elégedett vagy a fizetéseddel/munkahelyi körülményeiddel?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 21:15
11/20 anonim válasza:
9
Te meg vegyél be egy szem nyugtatót és adj inkább adekvát válaszokat ne dühöngj, ez egy kérdező oldal.
12/20 anonim válasza:
11-es, keress vissza és nézd meg, hány ilyen kérdést ír ki. Szerintem érthető, hogy idegesít egy idő után a nyavajgása
13/20 anonim válasza:
Más fórumról már konkrétan tiltották ezt a retardált majmot...
14/20 anonim válasza:
minden jó, csak sokat kell félnem
15/20 anonim válasza:
Programozo vagyok, joval netto 500 folott szoktam keresni /ho. RENGETEG idot fektettem be ahhoz, hogy itt lehessek, es folyamatosan kepzem magam. Ezt te is megtehetted volna, kedves irigykedo, sosem volt protekciom es viszonylag csoro csaladbol szarmazom.
16/20 anonim válasza:
15-ös
"joval netto 500 folott szoktam keresni /ho"
Nekem ebből a mondatodból az esik le, hogy vállalkozó vagy, igazam van?
17/20 anonim válasza:
1. közgazdász
2. nettó 500-600
3. igen
4. igen
18/20 anonim válasza:
1.Szoftver automatizációs tesztmérnök
2.nettó 350 felett
3.Többet akarok jóval.
4.Igen
19/20 anonim válasza:
raktáros árubeszerző - 60 milliós raktárkészletet kezelek
Nettó 113e+8e kajajegy
Egyikkel sem! Fizetés lóf@$z, körülmények sz@rok.
20/20 anonim válasza:
Bruttó 1200000 Senior Java programozó elégedett vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!