Hogyan tudna a cégem olcsóbb áramhoz és gázhoz jutni?
Azt hallottam egy ismerősömtől, hogy vannak olyan cégek, akik a biztosítási alkuszok mintájára, megkeresik nekem a legolcsóbb és legjobb áram és/vagy gázkereskedőt és a jelenlegi áraktól kedvezőbben juthatok energiához és éves szinten sokat spórolhatok.
Tud valaki ilyen céget ajánlani?
Én tudok egy ilyen céget ajánlani. Mi is hasonló problémával küzdöttünk és egy ismerősünk ajánlotta ezt az oldalt:
E-mail-ben jeleztük nekik, hogy szeretnénk megtudni, hogy tudnak-e nekünk is olcsóbb kereskedőt találni. Gyorsan reagáltak, telefonos egyeztetés után személyesen jött el hozzánk az egyik kollégájuk. Úgy működik a folyamat, hogy elöszőr felmérik, hogy mennyi az éves fogyasztásunk, milyen a jelenlegi árunk, fogyasztási szokásaink, stb. Kötöttünk velük egy megbízási szerződést és minden adatot átadtunk nekik, amelyet azért kértek el, hogy a nevünkben árajánlatot tudjanak kérni. Több helyről is kértek ajánlatot, nem is sejtettem, hogy ennyi áramkereskedő cég van a piacon, én azt hittem, hogy csak 1 létezik. Hamar megtalálták a számomra kedvező és olcsóbb ajánlatot. Jól jártam és nekem szinte semmibe sem került! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!