Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudna a cégem olcsóbb...

Hogyan tudna a cégem olcsóbb áramhoz és gázhoz jutni?

Figyelt kérdés

Azt hallottam egy ismerősömtől, hogy vannak olyan cégek, akik a biztosítási alkuszok mintájára, megkeresik nekem a legolcsóbb és legjobb áram és/vagy gázkereskedőt és a jelenlegi áraktól kedvezőbben juthatok energiához és éves szinten sokat spórolhatok.

Tud valaki ilyen céget ajánlani?

2010. márc. 2. 19:52
 1/1 anonim válasza:

Én tudok egy ilyen céget ajánlani. Mi is hasonló problémával küzdöttünk és egy ismerősünk ajánlotta ezt az oldalt:

[link]

E-mail-ben jeleztük nekik, hogy szeretnénk megtudni, hogy tudnak-e nekünk is olcsóbb kereskedőt találni. Gyorsan reagáltak, telefonos egyeztetés után személyesen jött el hozzánk az egyik kollégájuk. Úgy működik a folyamat, hogy elöszőr felmérik, hogy mennyi az éves fogyasztásunk, milyen a jelenlegi árunk, fogyasztási szokásaink, stb. Kötöttünk velük egy megbízási szerződést és minden adatot átadtunk nekik, amelyet azért kértek el, hogy a nevünkben árajánlatot tudjanak kérni. Több helyről is kértek ajánlatot, nem is sejtettem, hogy ennyi áramkereskedő cég van a piacon, én azt hittem, hogy csak 1 létezik. Hamar megtalálták a számomra kedvező és olcsóbb ajánlatot. Jól jártam és nekem szinte semmibe sem került! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!!!

2010. márc. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!