Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen szegény?

Baranyi kálmanné kérdése:

Csak én vagyok ilyen szegény?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 14:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Gyereknek a tanuláshoz a net? Jézusom hol tart a világ! Nem mondom néha jó, de azért inkább könyvből kellene..
2010. márc. 2. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Na igen, ez a gyereknek kell a tanuláshoz szöveg azért elég gáz. A gyerek könyvből tanul, azért vannak a tankönyvek. Amennyit meg muszáj netezni, azt meg lehet oldani egy netkávézóban vagy könyvtárban alkalomadtán. Nem kell mindig beadandó házidolgozatot csinálni a gyereknek. Amíg netre futja, addig nem vagy szegény.
2010. márc. 2. 22:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem is csak akkor lett számítógépem mikor egyetemre mentem, mert oda muszáj a net, ezt higyjétek el!
2010. márc. 3. 14:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha neted van nem vagy szegény.

Én az egyetem első három évét úgy csináltam, hogy nem volt otthon net. Az albérletemben pedig számítógép se. Két éve van otthon net. Az is csak azért, mert apukámnak kell a munkájához.

Én nem éreztem hátrányát, hogy nem volt netem.

Igaz nálunk a suliba volt olyan hely, ahol ingyenesen lehetett netezni.

Egy kicst volt csak nehezebb a tantárgyfelvétel.

2010. márc. 10. 20:56
 15/19 anonim válasza:
Hát... Nekünk ki van kötve a net, mert nem tudjuk befizetni, és a laptop 'befogja' a szomszéd netét, ami nincs lekódolva. Az én gépem meg csak a helyet foglalja... Ha van ingyen, akkor miért fizessen apám érte? :P Csak így annyi 'hátránya' van, hogy egy gép van...
2010. jún. 15. 14:02
 16/19 anonim válasza:
64%
Hát igen ez úgy van hogy, a gazdagok gazdagabbak lesznek a szegények meg szegényebbek.:(
2010. jún. 19. 14:21
 17/19 anonim válasza:
mi sem vagyunk gazdagok, de nekem olyan internetem van amit nem kell fizetni, szóval telefonhoz van kötve és csak a hivásokat kell fizetni, az internet használat nem számol bele!
2010. aug. 20. 12:37
 18/19 anonim ***** válasza:
A net sok helyzetben létszükséglet, nem a gazdagság jelképe. Álláskeresésnél szinte elengedhetetlen segítség, nem kell feleslegesen utazni, a legtöbb ügyintézést már csak elektronikusan lehet intézni.
2010. aug. 22. 20:57
 19/19 anonim válasza:

PTC oldalak...

www.neobux.com www.gagabux.com és www.paypal.com

kérdésed van? [link]

2010. aug. 23. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!