Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A TESCO önkiszolgáló kasszájáb...

A TESCO önkiszolgáló kasszájába mennyi aprópénzt lehet bedobni? Csak mert van rengeteg apróm, évek óta gyűjtöm őket, de csak 20-as és 10-esek. Szóval mennyit tudok bedobni? Nem lesz olyan h többet nem fogad el a gép mert nem fér el benne?

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van az a mennyiség ami nem fér már el benne, de gondolom ez többezer darab lehet.
2015. jún. 21. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem az automata kasszát, mert szó nélkül felváltja a 20ezrest akkor is, ha csak egy csokit veszek, és nem zavarja, ha 100db 5 forintossal akarok fizetni.

Mondjuk egy kisebb zsák pénzt tuti nem fog tudni lenyelni, de szerintem ilyen napi 1-2 ezer forintos vásárlásokkal simán el tudod sütni az automatánál.

2015. jún. 22. 07:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

nem e? én marékkal szoktam beleszórni a pénzt :)

A felét persze kiköpi, de azokat újra beleszórom ls rendben is van minden.

Ingyen pénzváltó lényegében. Nagyon jó cucc.

Szerintem 1-2ezernél többet ne dobj bele egyszerre.

2015. jún. 22. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!