Hogy kezdjem az ösztöndíj írását?
Figyelt kérdés
Egyszerűen tanácstalan vagyok miként kezdhetnék neki. Képtelen vagyok megfogalmazni az első mondatot... Utána mar megy csak az a fránya kezdés! Valaki a segítségemre lenne? Iskolai ösztöndíjről van szó (gimnázium) a nyert pénzt sport szerekre könyvekre stb.. Lehet költeni meg ilyesmikre . Nem magániskola hanem állami.2015. jún. 21. 15:31
1/1 anonim válasza:
Ez melyik osztondij? Mert en hallottam egy ilyesmirol annak az volt a neve h Elen a sportban, elen a tanulasban. Ha te is erre jelentkezel szivesen elokeresem azt amit a baratnom adott be mert en is segitettem neki irni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!