A nagy magyar zenei fesztiválok igazából kiknek szólnak? A pénzes nyugati fiataloknak vagy a magyar fiataloknak?
Figyelt kérdés
Néztem az idei sziget jegyárakat. 78 ezer a 7 napos bérlet ára. Ez több mint pl a nettó minimálbér. Jogosan vetődik fel a kérdés hogy mégis kiknek szólnek ezek a marha drága fesztiválok?2015. jún. 19. 01:37
1/2 anonim válasza:
Sziget: Pénzes nyugatiaknak. Tavaly már egy magyar szót sem hallottam.
Sound: Segédmunkásoknak, akik egész évben kuporgattak, hogy 1 hétre királyok lehessenek
VOLT, Strand, Be My Lake: Normális keresetű magyaroknak
EFOTT/SZIN/Hegyalja: Csóróbbaknak/Egyetemistáknak
Szerintem!
2/2 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Mindegyiknek más a célközönsége. Ezek közül egyedül a Sziget az, amit nemzetközi szinten is jegyeznek, és ez meglátszik a látogatottsági adatokon is. Manapság már a vendégek háromnegyede külföldi. Amikor én jártam a 90-es évek végén, akkor még alig voltak külföldiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!