Levehetem "igy" a kártyáról a pénzt? (info)
Figyelt kérdés
szval..most a mai napon esedékes a lakástörlesztésem...rajta van a kivánt összeg amennyit a bank levon(netbankon néztem)
több is van rajta..
a fennmaradó összeget levehetem?ugyhogy még a bank nem vitte el a törlesztést
2010. márc. 1. 10:08
1/4 anonim válasza:
Miért ne vehetnéd le? A törlesztőösszeg maradjon rajta, a többi a tiéd :)
2/4 A kérdező kommentje:
akkor nem fogja ez meggátolni a bankot?
2010. márc. 1. 10:22
3/4 anonim válasza:
Én így csinálok 5-e körül:csak a családi jön a kártyámra/11600/.van 2 UPC-előfiz.-m/2x2500/>>>automata-leveszek 6000-t.Marad pár száz a "kártyával kapcsolatos díj"-ra.DE !Inkább vásárolj vele,nincs kpfelvételi díj.Persze,ha kp kell....
4/4 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy csak annyit vegyél le, hogy a pénzfelvételi díj is beleférjen, mert ha csak pár forinttal kevesebb marad a számlán, mint kellene, már nem vesznek le semmilyen utalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!