Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen pénzváltóban dolgozni?

Milyen pénzváltóban dolgozni?

Figyelt kérdés

Jelenleg vendéglátásban dolgozom, de a békésebbik részén (cukrászda). Minimális a stressz, persze itt is vannak balhés fazonok, de nem vészes.

Alapvetően bírom a monotonitást, betanulás után tudok önállóan dolgozni.

A tanfolyamot még nem kezdtem el, de erősen gondolkodom rajta.

Csak nem tudom, mennyire megterhelő, vagy stresszes ez a dolog. Mennyire vannak balhés emberek, mennyire nagy a stressz egy ilyen helyen, mert az az egyetlen, amit nehezen tűrök. Tudok sokat dolgozni, bírom egyedül is, angolból középfokú nyelvvizsgám van, és norvégul is beszélek alapszinten (arról papírom nincs).

Rólam kicsit: visszahúzódó vagyok, csendes, eleinte kicsit félénk is, de ha belejövök és megszokom az új környezetet, akkor sokkal határozottabb és nyíltabb tudok lenni. Az első napokban minden munkahelyemen be vagyok tojva meg nyuszi vagyok, de hamar magabiztossá válok.

Nem vagyok egy törekvő, törtető típusú ember, nem vagyok kreatív, szeretem a megszokott, jól bevált dolgokat.

Való nekem ez a szakma? Tudnék benne érvényesülni?

Már a kezdő fizetés is egy vagyon lenne számomra, amit meg hallottam, hogy mennyit keres valaki 1-2 év után, az bőven több lenne az elégnél...

Szóval szívesen vennék tapasztalatokat, ha dolgoztok/dolgoztatok ilyen helyen, vagy ismertek olyat, aki mesélt róla.

2015. jún. 16. 15:46
 1/5 anonim válasza:
Ha egy hasonló vállalkozást indítasz tényleg meg lehet belőle gazdagodni. De ha csak alkalmazottként veszel részt egyáltalán nem. Nem vagyok jártas a témában, de szerintem 140.000-150.000 körül fizethetnek, hiszen a nyelvtudás sokat jelent. De alkalmazotti fizetésből sehol sem lehet meggazdagodni. Kivétel pár tanácsadói területen, vagy speciálisan szakosodott mérnöki területen.
2015. jún. 16. 16:03
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem a 150-et kezdő fizetésnek mondta az ismerősöm, aki ilyen helyen dolgozik. És ő 250-et kap 1,5-2 év után. Plusz étkezési utalvány, fizetik az bérletet...
2015. jún. 16. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
spam-eled már itt egy ideje a pénzváltós kérdéseket... ha akarod csináld, de frekventált helyre ahol pénzt is lehet keresni nem raknak be majd csak úgy, több mint valószínű, hogy 90 ezres fizuval kell kezdeni
2015. jún. 16. 16:23
 4/5 anonim válasza:

Megnéztem a jobmonitoron az állásokat.

Ha teljesen pályakezdő vagy (kell hozzá egy valutapénztáros képesítés, amit az OKJ-s rendszerben megtudsz szerezni), akkor 120-130-as fizetések voltak + Cafeteria, Bérlet. Utána voltak olyanok is, ahol kérnek középfokú angolt, minimum 1-2 éves tapasztalatot, itt már 140-ről indul és egészen 160-ig vannak a fizetések.

És a legmagasabb is 170 volt, viszont itt még erkölcsi bizonyítványt is kérnek pluszba, annak ellenére h csak Busz bérletet adnak.

Nem akarok semmit olyasmit mondani, amivel megbántalak. Szerintem ez egy olyan munka, amit kisebb angol tudással és érettségivel is ellehet végezni. Az OKJ-s képzés is arra kell, hogy legyen róla fogalmad mit is csinálsz, hogy működik a rendszer, miért éri meg stb.

Tehát ezért is vannak 200 alatti fizetések. Egy friss diplomás fizetés is kb. 200-tól indul (versenyszféra), sőt egy mérnök inkább fölötte.

Viszont tényleg nem vagyok benne a témában és csak az általános ismereteimet szerettem volna veled megosztani.

Ha a barátodnak tényleg van egy ilyen jólfizető állása ebben a szakmában az mindenképp egy jó hír, de én azért utána kérdeznék még1x és átnézném az állás ajánlatokat (online).

Azt tanácsolom, hogy akkor válts, ha minden okés, manapság kincs egy JÓ munkahely.

2015. jún. 16. 16:31
 5/5 anonim válasza:

#3: 90-es fizetés olyan helyeken van, ahol elég az érettségi, vagy még az sem kell...

ez 120 fölötti kategória.

2015. jún. 16. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!