Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki segítene online rendess...

Valaki segítene online rendessel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy cipot Kínából. Megnéztem a China Post oldalán hol tart most a csomag. Jelenleg Pekingben van es ezt irja ki: Departute Export Customs.

10 napja semmi mást nem ir ki. Ez mit jelent? Meg kb mennyi ido mire megérkezik? Mert sürgős lenne es mar egy hónapja rendeltem.

2015. jún. 16. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy kimenő vámon van, szerintem bármeddig ott lehet. De ha sürgős, miért Kínából rendeltél? Meg egyáltalán, egy cipőt a világ másik feléről? És ha nem lesz jó? Miért nem mentél egy cipőboltba, sportboltba, stb.?
2015. jún. 16. 11:57
 2/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

Elképzelhető, hogy már úton van, azaz valahol a tengeren.

Ne csodálkozz, ha csak képen hasonlított egy eredeti cipőre.

2015. jún. 16. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen rendelés 20-30 napig is eltart. Én is rendeltem már külföldről. Kb egy hónap.

Máshol nem lehetett kapni, mondjuk egy magyarországi online shopban?

Külföldről nem feltétlenül éri meg... mennyi volt a postázási költség?

2015. jún. 17. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy Instagramon található oldalról rendeltem, igy volt mindössze 20.000 forint. Ma mar azt írta ki az oldal, hogy megérkezett Budpaestre. Esetleg nem tudja valaki hogy akkor mennyi ido kiszállítani (Pesttol 200 km-re lakok.)
2015. jún. 17. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!