Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy 19 éves srác mihez kezdjen...

Egy 19 éves srác mihez kezdjen a hirtelen jött 2 millió forinttal? Leginkább hasonló korosztály véleménye, tanácsa érdekelne

Figyelt kérdés
igen rólam van szó a kérdésben, tehát ezt nem kel megkérdezni, köszönöm.

2015. jún. 14. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Tedd félre. Ha nincs konkrét dologra szükséged, akkor jó lesz tartaléknak. Sokan ilyenkor elverik, mert "mér' ne" alapon.
2015. jún. 14. 16:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Autónál is lehet mondjuk sokféle. Kezdő autónak egy Suzuki Swift is megteszi 300 körül, vagy 5-800 körül is vannak már jók. Persze utána benzin, kötelezők többet visznek el, ahhoz folyamatos bevétel kell.
2015. jún. 14. 17:08
 13/20 anonim ***** válasza:
4%
szegény gyerek nem tudja mihez kezdjen a sok pénzzel,annyira sajnállak,remélem alkoholista leszel vagy dohányos esetleg drogos és szép lassan elmegy mindened
2015. jún. 14. 17:54
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
13-as gondolom neked ez már mind összejött csak pénz nélkül, igaz ?
2015. jún. 14. 17:56
 15/20 A kérdező kommentje:

Bírom a 13-as válaszolóhoz hasonló rosszindulatú férgeket. :)

Ilyen mentalitással nem csodálkozom, hogy nem jön össze nekik semmi. Sok ilyen van egyébként, de javarészt 30-40-50-es megkeseredett emberek állnak az ilyen megjegyzések mögött, akik semmit nem értek el az életben, és úgy érzik már nem is tudnak ezen változtatni ,ezért megpróbálnak másokat is lehúzni, vagy csak elvenni a kedvüket :) Hátha legalább ebben sikerük lesz.

2015. jún. 14. 18:03
 16/20 A kérdező kommentje:

Öregem, ettől nagyobb örömöd ne legyen az életben, hogy idefostad ezt az igen hasznos megjegyzést.

Na hajrá, keressél még pár kérdést, ahol kiélheted magad, nehogy rámenjen az egészségedre, ha benned marad. :) Nyomi.

2015. jún. 14. 18:05
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Én egyetemre költöttem és úgy érzem hogy megérte. De tény hogy el lehet bulizni is, és azzal sincs semmi baj!
2015. jún. 14. 18:06
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem olyan vagyok én, hogy elbulizzam, csak kíváncsi voltam a véleményetekre/tanácsotokra.

De pl. ilyen befektetési ajánlatokra nem vagyok kíváncsi, hogy adjak oda valakinek 500 ezret, és 750-et ad 1 hónapra, mert ilyen is volt..

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Valószínű elvégzek majd egy nyelvtanfolyamot, felsőfokú német nyelvvizsga, egyetem, aztán kiderül mit hoz az élet! :)

2015. jún. 14. 18:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Tedd félre, csak azért mert könnyen jött, nem kell, hogy könnyen menjen. Még ha nem is nélkülözöl, jó dolog az anyagi biztonság.
2015. jún. 14. 22:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Én egy közepesen kockázatos befektetési alapba raknám (hogy kicsit izgibb "élete" legyen), mert akutan nincs szükségem rá, a nagyobb dolgokhoz (pl. kertes ház egy jó környéken) pedig édeskevés.

De egyszer jól jöhet, nem kell rögtön felélni.

2015. jún. 14. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!