Egy 19 éves srác mihez kezdjen a hirtelen jött 2 millió forinttal? Leginkább hasonló korosztály véleménye, tanácsa érdekelne
Bírom a 13-as válaszolóhoz hasonló rosszindulatú férgeket. :)
Ilyen mentalitással nem csodálkozom, hogy nem jön össze nekik semmi. Sok ilyen van egyébként, de javarészt 30-40-50-es megkeseredett emberek állnak az ilyen megjegyzések mögött, akik semmit nem értek el az életben, és úgy érzik már nem is tudnak ezen változtatni ,ezért megpróbálnak másokat is lehúzni, vagy csak elvenni a kedvüket :) Hátha legalább ebben sikerük lesz.
Öregem, ettől nagyobb örömöd ne legyen az életben, hogy idefostad ezt az igen hasznos megjegyzést.
Na hajrá, keressél még pár kérdést, ahol kiélheted magad, nehogy rámenjen az egészségedre, ha benned marad. :) Nyomi.
Nem olyan vagyok én, hogy elbulizzam, csak kíváncsi voltam a véleményetekre/tanácsotokra.
De pl. ilyen befektetési ajánlatokra nem vagyok kíváncsi, hogy adjak oda valakinek 500 ezret, és 750-et ad 1 hónapra, mert ilyen is volt..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Valószínű elvégzek majd egy nyelvtanfolyamot, felsőfokú német nyelvvizsga, egyetem, aztán kiderül mit hoz az élet! :)
Én egy közepesen kockázatos befektetési alapba raknám (hogy kicsit izgibb "élete" legyen), mert akutan nincs szükségem rá, a nagyobb dolgokhoz (pl. kertes ház egy jó környéken) pedig édeskevés.
De egyszer jól jöhet, nem kell rögtön felélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!