Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell összekötni a...

Hogyan kell összekötni a bankszámlát a PayPal-al?

Figyelt kérdés
OTP juniorom van, és amikor megpróbáltam összekötni a bankszámlát a PayPal-al akkor levett a számláról kb 400 forintot, és azt írta hogy kaptam valami üzenetet. Na ilyenkor elvileg az üzenetben vissza kell igazolni, aztán visszakapom a pénzt, de hol keressem ezt az üzenete vagy mit?

2015. jún. 10. 18:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A számlatörténetedben fog megjelenni pár napon belül, így a netbakon meg tudod nézni, vagy a számlakivonatodon is rajta lesz.

Az adott kártyás tranzakciónál lesz ott, a közleményben.

2015. jún. 10. 18:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Az OTP elszámolásodon megtalálod a 400Ft levételének visszaigazolását és ott lesz egy úgy tudom 4 jegyű kód, ezt a kódot kell a PayPalnak visszaküldeni és így lesz teljes és használható a regisztráció.

Pénzt nem kapsz vissza, azt az első vásárláskor számítják be.

2015. jún. 10. 18:28
 3/13 A kérdező kommentje:

hát én sehol nem találom azt a 4 jegyű kódot, most megcsináltam újra, már írja is hogy előjegyzett kártyaforgalom -400 ft, de sehol sem találom a kódot.

le tudnátok írni pontosan hogy OTP netbankban hol találom meg ezt?

2015. jún. 10. 18:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Majd ha megjön a PayPal visszaigazolása, hogy sikeresen leemelte a bankszámládról a pénzt, na azon lesz rajta.
2015. jún. 10. 18:59
 5/13 A kérdező kommentje:
mármint az e-mail? miszerint adjam meg a 4 számjegyű kódot? mert az már megjött, meg a netbankban is ott a -400 forint
2015. jún. 10. 19:01
 6/13 A kérdező kommentje:
jólvan, most olvastam hogy várni kell 2-3 munkanapot, hát akkor várunk
2015. jún. 10. 19:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha a netbankon látod a -400 terhelést a számládra, akkor annál a tételnél lesz a kód. Lehet, hogy a részletekre kell nyomni, de van, hogy anélkül is látszik:

PP*1234CODE

Ebben az 1234 a négyjegyű kód, amit a paypal oldalán be kell írni.

2015. jún. 12. 02:05
 8/13 A kérdező kommentje:

igen, már megtaláltam, az volt a baj, hogy én nem tudtam hogy várni kell 2-3 napot. most elvileg sikerült minden. Köszönöm a segítséget.

még annyi hogy szerintetek melyik a jobb˛biztonságosabb: összecsatolni a paypal-t a számlával, vagy mindig utalni rá annyit amennyit tudom hogy el fogok vásárolni?

2015. jún. 12. 20:21
 9/13 A kérdező kommentje:
*jobb/per/biztonságosabb
2015. jún. 12. 20:22
 10/13 anonim ***** válasza:

A WEB virtuális kártya természetesen biztonságosabb, de én vagy 4 éve a bankkártyámat használom.

Nem volt soha gond..

2015. jún. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!