Hogyan kell összekötni a bankszámlát a PayPal-al?
A számlatörténetedben fog megjelenni pár napon belül, így a netbakon meg tudod nézni, vagy a számlakivonatodon is rajta lesz.
Az adott kártyás tranzakciónál lesz ott, a közleményben.
Az OTP elszámolásodon megtalálod a 400Ft levételének visszaigazolását és ott lesz egy úgy tudom 4 jegyű kód, ezt a kódot kell a PayPalnak visszaküldeni és így lesz teljes és használható a regisztráció.
Pénzt nem kapsz vissza, azt az első vásárláskor számítják be.
hát én sehol nem találom azt a 4 jegyű kódot, most megcsináltam újra, már írja is hogy előjegyzett kártyaforgalom -400 ft, de sehol sem találom a kódot.
le tudnátok írni pontosan hogy OTP netbankban hol találom meg ezt?
Ha a netbankon látod a -400 terhelést a számládra, akkor annál a tételnél lesz a kód. Lehet, hogy a részletekre kell nyomni, de van, hogy anélkül is látszik:
PP*1234CODE
Ebben az 1234 a négyjegyű kód, amit a paypal oldalán be kell írni.
igen, már megtaláltam, az volt a baj, hogy én nem tudtam hogy várni kell 2-3 napot. most elvileg sikerült minden. Köszönöm a segítséget.
még annyi hogy szerintetek melyik a jobb˛biztonságosabb: összecsatolni a paypal-t a számlával, vagy mindig utalni rá annyit amennyit tudom hogy el fogok vásárolni?
A WEB virtuális kártya természetesen biztonságosabb, de én vagy 4 éve a bankkártyámat használom.
Nem volt soha gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!