Online vásárlás. Nem fizettem, de megkaptam a LEMONDOTT rendelésem, 0 Ft-os utánvéttel. Mit csináljak? Örüljek vagy se?
Sziasztok köszönöm eddigi kommentelőket. Megpróbálom részletesebben leírni, mert tegnap csak telefon volt nálam.
Január 5.én rendeltem 2 db terméket postai utánvéttel.Telefonos egyeztetés alapján "1 hét a megérkezés". Vártam 3 hetet és a csomag sehol meguntam, ezért Rendelésem töröltem. mivel a webáruházban ezt nem tudtam megtenni, a webáruháznak írt emailban tudtam ezt megtenni. A törlést elfogadták, de az érdekes, hogy a rendelés még mindig látszott a weblapon. 2 napja megérkezett a csomag (postai utánvét, összeg 0 FT )amit nem én vettem át, hanem egy családtagom. Most ez látszik a weblapon.
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Csomagon pedig ez szerepel.
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
"Istenem emberek, ne legyünk már ennyire ostobák... De igen, szerződésben álltak, csak a kérdező visszalépett! További részleteket nem tudunk, hogy addigra már fel lett-e adva a csomag, stb..."
tehát szerinted, ha kötünk egy szerződést, én nem teljesítek és te erre felbontod a szerződést, akkor én fél évvel később küldözgethetek neked bármit postán, aminek az árát esetleg majd később behajtom rajtad? ennyire hála istennek nem szar a magyar jogrendszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!