Melyik lenne az esélyesebb fogadás Tippmixen?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom melyik lehetőség lenne valamivel esélyesebb, ha 10 meccset megteszek végkimenetelre, vagy 2,5 gól fölött vagy alattira tenném? Tudom hogy mind a kettő nehéz, inkább véleményeket várnék, vagy tapasztalatot. Próbáltam mind a kettőt 1-2szer a végkimeneteles az nagyon gyatrán jött, de a gólosnál 2-3 hibám volt. Köszi!2015. jún. 3. 16:19
1/3 anonim válasza:
Ha jol megvalogatod a meccseket, akkor sajat tapasztalat alapjan allittom, hogy konnyeb 9-10 vegkimenetelre rakni. En azt csinalom, hogy ahogy hetfon megjelenik az uj kinalat, vegigmegyek minden napon es kivalasztok 2-3 tuti meccset (1.15-1.6 kozotti szorzokkal), amiket aztan egy szelvenyen jatszok meg akar 10 folotti kotesben. Nem egyszer jott mar be igy 7-8 ezres szelveny a het vegere, amit 200-al raktam meg. Nalam absozlut nyero taktika. Ha golokat rakok, abbol max 2-3-at merek ratenni egy szelora, mert gyakorlatilag szoszerint 50-50% az eselye annak, hogy felett vagy alatt lesz ;)
2/3 anonim válasza:
Ha végkimenetelre fogadsz az 3 esély, a fölött/alatt pedig 2. Ebből kiindulva utóbbinak több esélye van, hogy jöjjön.
3/3 anonim válasza:
Csak altalaban az ember nem olyan meccsre rak, ami tenylegesen is 3 eselyes. Azokat kell kivalasztani, amiket 1 vagy 2 eselyre le tudsz szukiteni az eroviszonyok alapjan, es igy maris nagyobb az eselye, hogy bejon mint a golok, igaz valamivel kevesebb szorzoval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!