Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi euróba 3065 Ft?

Mennyi euróba 3065 Ft?

Figyelt kérdés
Légyszi...szlovákiai vagyok...

2015. jún. 2. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:

1 Euro =

308.92837 Hungarian forints

[link]

2015. jún. 2. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:

A kérdező védelmére legyen, hogy kipróbáltam, és az ilyen kérdések kiírásakor nem dobja fel a rendszer, hogy milliónyi hasonló kérdés ki van írva.

Persze a keresőt használni ekkor sem vétek, hiszen az ember gondolhat arra, hogy ez a kérdéskör (euró-forint átváltás) ((sajnos)) még ezen az oldalon is eléggé gyakori kérdés.

2015. jún. 2. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Még keresgélni sem kell, csak beírja a címsorba, hogy "EUR to HUF" és kiszúrja a szemét a google az aktuális árfolyammal. Egyébként ugyanezt megcsinálja helyette OS X-ben a spotlight, meg szerintem Windows 8-ban is a kereső, tehát még a böngésző megnyitásáig sem kell eljutni.
2015. jún. 2. 13:30
 4/8 A kérdező kommentje:
2015. jún. 2. 15:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Ó, csak engem. Mindjárt eret vágok. Ja, nem. Sajnálom, de élek még jó sokáig.
2015. jún. 2. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán hogy jön ide, hogy melyik országban élsz? Senki sem kérdezte, azt sem értem, hogy a kérdésedhez miért tetted hozzá, amikor abszolút irreleváns. Aki sértegetett, kizárólag az ostoba kérdésed alapján tette.

Kérdezhetted volna a Zimbabwei Dollár - Mexikói Peso árfolyamot is, megfejelve azzal, hogy "Légyszi, Litván vagyok..", ugyanígy reagáltak volna. Nem azért, mert utálják a Litvánokat, vagy a kérdésben szereplő valuták egyikét, hanem azért, mert egy ostoba kérdés, amit nem is kellett volna feltenni, ha eljutsz odáig, hogy 6 betűt bepötyögsz a keresőbe.

2015. jún. 2. 15:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Nemhogy ostoba, hanem egyenesen idióta kérdéseket is olvastam már itt. És ha úgy tartja kedvem, csak azért is irkálok ki hülye kérdéseket, direkt az ellenetekre. Értve?
2015. jún. 2. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezaz, mondd meg bátyja, csak keményen! :D
2015. jún. 2. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!