Hogyan kell előre utalni pénzt?
Nincs bankszámlaszámom, vaterán vásároltam egy terméket és előre utalással kell fizetni.
Annyit kell csak csinálni, hogy amit kiküldött nekem az eladó E-mailben bankszámlaszámot (ez van az oldalán is), azt leírom egy papírra meg a kedvezményezett nevét, illetve az én azonosítóimat aztán ezt leadom mondjuk az OTP-bankban, hogy erre szeretnék utalni X összeget?
Vagy hogy működik ez?
Ha nincs bankszámlaszámod, akkor "befizetést" tudsz végrehajtani, ami valóban annyiból áll, hogy bemész egy OTP-s fiókba, és megmondod, hogy melyik számlára (számlaszám + név) mennyi összeget szeretnél befizetni, a többit intézi a banki munkatárs. Ez az eladónál ugyan úgy fog megjelenni, mintha "utaltad" volna, szóval az elnevezésbeli különbség ne zavarjon meg.
A művelet maga díjmentes, de csak a számlavezető bankban (adott esetben bármelyik OTP fiókban, ha a célszámla OTP-s) tudod megtenni, más bank fiókjában nem.
( Hogy melyik bankhoz tartozik egy számlaszám, azt kiderítheted például itt: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!