Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az internetes MLM, aki...

Mi az internetes MLM, aki csinálja elmondaná, hogy miként müködik? Lehet, hogy zavaros a kérdésem de azért van, mert nem értem de érdekelne.

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Konkrét cégre gondolsz vagy mire?
2010. febr. 26. 16:00
 2/4 anonim válasza:

Az internetes mlm az tulajdon képpen egy építkezési módszer kapcsolattartási rendszer építésére, és bővítésére. Ehhez társul az, hogy a kiválasztott üzlet milyen beépített internetes lehetőségekkel rendelkezik. Egy ideális 100 %-os internetes mlm az internetes termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozik, kizárólag internetes csatornákon.

A földhözragadt valóság mlm üzletek építésének módszerét viszi a netre, valamekkora mértékben. Az internetet első sorban lista építésre, kapcsolat építésre, reklámozásra, és képzésre kell felhasználni.

Varga Balázs

Komló

2010. júl. 21. 15:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Balázs nagyon rendes vagy, hogy válaszoltál. Köszönöm.Leírom, hogy jártam.Beléptem.A szponzorommal jóformán csak telefonon tudtam tartani a kapcsolatot, mert nem helyi lakos.Igy teljesen ellaposodott a dolog.Szereztem új tagot is de a szponzorom magához léptette be, mert nekem még nincs gyakorlatom.Tényleg kemény szakma.Várok egy évet és belépek egy helyi lakoshoz.Igy jártam.
2010. júl. 22. 22:20
 4/4 anonim válasza:

MLM és MLM között is lehetnek jócskán különbségek. Az MLM és az internetes MLM között még annál is nagyobb, nem túlzás, ég és föld. Ami mindegyik előnyös tulajdonsága: a többszörözési lehetőségben és a csapatmunkában rejlő erő.

Az eseted körülményeinek teljes ismeretre nélkül akár szabályos is lehetett az az eljárás, de nem kizárt, hogy etikátlan. Akárhogy is történt, a csalódottságodat megértem.

Jó irányba tartasz (főleg, ha elfelejted a helyi kötődés elsődlegességét), de nem könnyű megtalálni a rohamosan szaporodó netes lehetőségek közül a neked leginkább megfelelőt.

Az internetes MLM egyik óriási előnye a hagyományossal szemben (legyen bármi is a konkrét neve, mint pl. affiliate marketing, viral marketing...) nagyon nagy mértékben automatizálható az értékesítési folyamat. Az egyes internetes MLM-rendszerek nyilvánvalóan mást és mást kínálnak, de szinte mindegyik megoldja helyetted a termékek célba juttatását is. Mindegyiknek vannak módszerei, eszközei a bemutatás, az eladás és a kiszolgálás feladatköreire, még ha eltérő színvonalon vagy eltérő módszerekkel alkalmazzák is azokat. Nyilván más egy vitaminokat forgalmazó hálózat, mint egy kedvező telefonálást kínáló cég.

Az internet határtalanságában rejlik a másik nagy előnye – elég csak azt elképzelned, hogy az összes (nem csak helyi) ismerősöd számával szemben, mennyivel többen lógnak a neten!

Gondolom, a kérdésed feltevése óta is tájékozódtál már, de vajon tudod-e mire kell odafigyelned, ha internetes MLM-céget választasz?

Ha eddig még nem találtál olyan független forrást, amely segített volna felvértezni a JÓ választáshoz szükség ismeretekkel, akkor keress meg e-mailben! Tudok olyan kurzust, ahol ezt megkapod díj- és elkötelezettség nélkül – talán még azt az 1 évet is lerövidítheted!

Végül, egy kapcsolódó felismerés: „Korábban azt mondták az emberek, hogy a nagy hal megeszi a kis halat. Ma, az Internet korszakában ez alaposan megváltozott.

Ma a gyors eszi meg a lassút!"

Üdv.: János

2010. júl. 26. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!