A Nextaprónak milyen esélyei lehetnek a Jófogás mellett?
Ha nem reklámozzák, akkor nem sok. Magától nem fognak odatalálni a hirdetők és vevők.
Akkor olyan lesz mint a startapro.hu , ami több éve működik, mégsem túl ismert oldal.
Reklám, banner, fészbuk megosztások, stb. és akkor van valami esélye.
Néhány napja figyelem mennyi hirdetést adnak fel 24 óra alatt összesen az oldalra és eddig az a tendencia hogy körülbelül duplázódik az előző 24 órához képest. Ha ez a tendencia nem akad meg és folytatódni tud, akkor szerintem egész komoly esélyei vannak.
Meg mondom őszintén én drukkolok a nextaprónak. Jófogásnak lett volna ideje bőven rendbe tenni az oldalát, sajnos nem élt a lehetőséggel. A nexatpro pedig egyértelműen minőségibb, felhasználóbarátabb oldal. Győzzön az, amelyik jobb! Ilyen a kapitalizmus :)
Most értesültem a nextapróról e hozzászólások révén. Nem tudok hozzáférni. Lehet, hogy nem bírja a rohamot?
A Jófogás nálam is befuccsolt.
Mivel két oldal van ami nem jó vatera és a jófogás, ezért én a nextaprot szeretem. Remélem felfut, ezért is reklámozom barátaim körében, meg minden ismerősnek.
Jófogás a mostani előresorolással hazavágja magát, legalábbis nálam mert fizetősé akarja tenni a felrakást, mint a vatera. ha nem teszed azzá, akkor archivál, tehát nem hirdethetsz tovább. Szar!
Igazatok van: a Jófogás egyre több pénzért egyre kevesebbet tud. A Vaterát én sem szeretem. A Nextapróval az a bajom, hogy linket (linkeket) nem enged a hirdetésbe betenni.
A Jófogásnak ügyfélszolgálatosai egyébként nagyon rendesek és együttműködők, a felső vezetéssel lehet náluk probléma, szerintem halványlila gőzük nincs arról, hogy hogyan kell (kellene) egy online apróhirdetési oldalt működtetni (viszont nagyon okosnak és hozzáértőnek képzelik magukat).
Más: az, hogy Zsozsót „orrba-szájba“ reklámozták a TV-ben, miközben az oldal csak félig működött, megint csak azért történhetett, hogy néhány embernek náluk (legfelül) meglegyen a pénze. Az ilyen magatartási mintákat kellene megszüntetni és egy sokkal élhetőbb, tisztességesebb, hozzáértőbb, működőbb társadalomban élhetnénk.
A Nexapró-ügyfélszolgálatának viszont írtam egyszer egy levelet ... válaszra sem méltattak. Ez viszont probléma! Az ő oldaluk addig jó, amíg „automata“ módban működik és nincs szükség a segítségükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!