Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez jó befektetési lehetőség?...

Ez jó befektetési lehetőség? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Befektetek egy online üzletbe 10 ezer forintot mondjuk. Tehát ezt a 10 ezer forintot befizetem.

Majd 1 hónap múlva megkapom az összeg kétszeresét, de ha mégsem (sajnos ritkán ez is előfordul) a befizetett összeget mindig visszakapom.

A tapasztalataim szerint 90%-ban megduplázom a pénzem.

Egyelőre az érdekel:

ezekkel a pénzekkel hogyan lehet elszámolni?

illetve az, hogy szerintetek megéri ezzel úgy foglalkozni, hogy 1 hónapot várni kell, mire kiderül valami?

Az alap összeget mindig visszakaptam.

Egyelőre az a baj, hogy csak 40 ezer forintot tudtam befektetni, és mire milliókat tudok ebből forgatni nagyon sokszor meg kell forgatnom ezt a pénzt.

A másik probléma (a legnagyobb probléma) inkább az, hogy hogyan lehet ezzel a pénzzel magyarországon elszámolni?

2015. máj. 23. 21:18
 1/6 A kérdező kommentje:

Tehát, nem is a befektetés a kérdéses hanem az, hogy nekem még nincs elegendő tőkém ahhoz, hogy éljek ezzel a jó lehetőséggel.

A másik probléma az adózás, elszámolás.

2015. máj. 23. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Annyit elárulok, hogy bitcoinnal kapcsolatos, többet nem mondhatok, privátban és sehogyan sem, kérlek titeket a fenti kérdésekre válaszoljatok. Adózás, és, hogy tőke nélkül hogyan fektethetek ebbe be.
2015. máj. 23. 21:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Megéri ezzel egyáltalán így bíbelődni? Meg mondom, adózható egyáltalán?
2015. máj. 23. 21:25
 4/6 anonim válasza:
A bitcoinnal való kereskedés számomra is csábítónak tűnik, bár én ehhez tapasztalat és megbízható vélemény hiányában nem vagyok elég bátor. De tudtommal a törvény szerint majdnem minden jövedelem után fizetheted az szja-t {[(személyi jövedelem adót most még 16%)]} .
2015. máj. 23. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyi a titok akkor nem tudok segíteni. Én is bitcoinozok, megvannak a módszereim. De minden eset más és más.
2015. máj. 24. 08:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Esetleg az érdekelne, hogy az adózás ebben az esetben?
2015. máj. 24. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!