Miért nem lehet vonalas borítékot kapni már a postán?
Akkor válaszoljunk erre a kérdésre.
Azért nem lehet kapni, mert nem gyártják többé.
Miért nem gyártják? Mert nincs rá igény. Valószínűleg fejlődött az emberiség annyit, hogy már képes egyenesen írni. Ugyanakkor olcsóbb előállítani egy jelöletlen borítékot, mint egy nyomtatottat. Tehát költséghatékonyabb is. Piacgazdaságban ez fontos szempont.
Miután ilyen szépen fel lettünk világosítva, mit is keres a kérdező, azt válaszolom, hogy tévedésben van, mert lehet kapni, sőt posta készet is.
Papírboltokban valóban csak sima boríték kapható, szinte kizárólag. Gépi címzésnél a vonalazás csak zavart okozna.
A személyeskedést és a fikázást jó lenne végre befejezni...
Ma, ill. tegnap jártam náluk, és azt mondták nem árulnak ilyen borítékot, csak postakész formában, de rögtön elém rakták az üreset.
Ezért gondoltam felteszem itt is a kérdést, hogy miért van ez, és reménykedtem benne hogy olyan magyarázat is érkezik amire józan paraszti ésszel más nem gondol, ill. több a valóságalapja. Azt ne mondja senki, hogy nincs létjogosultsága és nem éri meg kicsivel drágábban ilyen borítékot is árulni, mert rájuk romlana, főleg hogy ma már a csokoládétól a kéziporszívóig mindent lehet kapni a postán, csak épp ezt nem. Nem mindenki járt kézműves szakkörben és szeret a vonalazgatással bíbelődni mert annyi ideje és türelme van hozzá. Hogy tényleg mik vannak... Ez ilyen nagy dolog a 21. században?! Röhej.
Mondom, lehet kapni. És a 21. században az iskolában megtanítják az embert írni. Ilyen segédvonalra csak olyannak van szüksége, akinek az intelligenciája rendkívül alacsony.
Szívesen küldök neked vonalas borítékot, amennyit csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!