Moriel cég nyáry pál utca? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Azt írták hostesst keresnek, erre kapok a reg dij befizetése után zöldséges boltos állást, meg h sofőrködjem... Mi ez az egész? Hirdetésbe az volt: vendégek fogadása kísérése stb2015. máj. 14. 18:45
1/2 anonim válasza:
Büdös, mocskos csalók. Én hülye fejjel befizettem, mert már nagyon kellett a meló, én is kaptam mindenféle összekukázott fos állást, amiket én is megtudtam volna keresni a neten, ingyen, nemhogy 3 ezerért. Ráadásul, amire konkrétan jelentkeztem nem is volt köztük. Írtam nekik egy szép fogalmazást, és már hívott is az agymosott ügyvédnőjük... Ez egy tanuló pénz volt számomra, de aki ezt olvassa megspórolok neki 3 ezret és megkérem: NEHOGY JELENTKEZZETEK EZEKHEZ A LEHÚZÓS CSÍTEREKHEZ!!!!!
2/2 anonim válasza:
Gyerekek...
Ezek csak pénzt kérnek. Azokat az állásokat amiket kaptam, azokat a neten máshol is megtaláltam (INGYEN). Egy forintot se fizessetek nekik, hisz csak lehúzzák az embert.
Már a Váci utcában vannak, de ugyan az az átverés.
Láttam már mindent, vagy "greine promóter" vagy "standos munka" de volt night clubbos munka is.
Totál gáz.
Ne fizessetek egy forintot sem ezért, kb a jófogáson is megtaláljátok ezeket a hirdetéseket ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!