Németországi idénymunka?
Figyelt kérdés
Nemsokára megyek Németországba szamócát szedni valahova Frankfurt mellé. Soha nem voltam még és nagyon izgulok. Ha valaki volt már közületek tudna tanácsot adni, hogy mégis mit vigyek amibnélkülözhetetlen edény, ágynemű, mosópor, mosogatószer, milyen kaját? Stb.2015. máj. 14. 09:37
1/4 anonim válasza:
Szia .Bocsànat ,hogy érdeklődök erről ,de hol talàltad ezt a munkàt ? Idén nyàron én is mindenképpen ki szeretnék menni ! ☺
Nekem is külföldön ( Németorszàgban ) dolgozik a pàrom ,évek óta és tervezzük a kiköltözést ,csak előtte egy szezont le akarok húzni ,jól jön a + pénz !
S hogy a kérdésedre is vàlaszoljak . Mivel az ilyen mezőgazdasàgi munkàk szàllàst biztosítanak ...feltételezem àgynemüt is . Mosópor ,kajàt stb ...tök felesleges innen vinned .Sokkal olcsóbban beszerzed kint .A kaja is olcsóbb .Meglàtod a legtöbb dolog 1€ körül van ,persze a hús némileg dràgàbb .Szóval bemész kint egy Netto- ba,Tengelmannba ,vagy Rewe- be és màr 10 €- ból jól bevàsàrolsz kajàt illetően . Edényt sem húznék innen ,majd ott veszel azt is ,ha szükséges .
2/4 A kérdező kommentje:
Szia.Én Kárpátalján lakom.Itt kerestek embereket erre a munkára.Nekem egy ismerősöm ajánlotta be.Azt mondták teljesítmény után megy a bérezés,1,5-2 hónapot kell kint lenni,azt mondták jól megfizetik.Nekem mindenképp megéri mert ennyi idő alatt is megkeresem az itteni félévi fizetésemet. :-)
2015. máj. 24. 15:45
4/4 A kérdező kommentje:
Igen én voltam kinnt,hát nem mondom a munka nehéz volt,de jól lehet vele keresni.
2016. máj. 22. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!