Vettem a Deichmann ban egy cipőt két hónapig használtam és felszakadt az oldalán a varrás . Bevittem az üzletbe és nem akarják kicserélni! Csak javítani vagy felküldeni valamilyen laborba Mi a teendő h visszakapjam az árát vagy kicseréljék?
Ha már jártál az üzletben és kukacoskodtak akkor semmit sem tehetsz, max a fogyasztóvédelemnél jelented őket .
A javítás ingyen és bérmentve van, viszont ha "laborba" elküldik amiért úgy tudom, hogy neked kell fizetned, ott kideríthetik, hogy mi okozta a szakadást, pl. anyag vagy gyártási hiba . Ebben az esetben kicserélik vagy vissza fizetik a vételárat, tudomásom szerint .
Minden deichmanban laborba küldik a cipőket, ki van nekik adva, nem tehetnek semmit ellene. Nekem eddig 3 cipőm járta meg a labort, mindháromnál visszakaptam a végén a pénzt, mert teljesen egyértelmű szituációk voltak, de a neten nézelődve azt látom, hogy nem mindenki ilyen szerencsés.
Sokat nem tudsz tenni, a laborhoz joguk van, ha nem tetszik ott a végeredmény, akkor fordulhatsz Te is szakértőhöz, de annak már neked kell állni a költségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!