Hova tűnt az OLX?
"összefogtak"
gyfelszolgalat.jofogas.hu/customer/portal/topics/777876
Ez csak személyes vélemény, de én sokkal jobban szerettem az olx-et, egyszerűbb volt, és abban a kategóriában amiben én keresgéltem, sokkal nagyobb volt a választék.
Mert felvásárolta.
Nekem is nagy dilemma volt tegnap ezt látni.
Pláne, hogy akivel leveleztem annak nem is emlékszem a felhasználónevére...
"2. Jelentkezz be, majd fogadd el az ablakban megjelenő felhasználói szabályzatot."
De hol találom??? 1 linket kérhetnék?? (ki veri a szemem? brrr)
Vicc, hogy az OLX használható volt. Jófogás bugos, szakmailag kritikán aluli (rosszul megírt kód, gépterhelés).
Így az OLX átkényszerült tagjait nagyon gyorsan el
fogja veszíteni, főleg, ha megjelennek új, használhatóbb
hirdetési portálok.
Micsoda fal duma " ÖSSZEFOGTUNK" vagyis minimum hatékonyabbnak kellene lenniük. Persze erről szó sincs. Leharmadolták vagy le negyedelték az aktív hirdetéseket. Tehetségtelen banda a Jófogás.(vagy nagyon is tudják hogy mit miért tesznek) Valóban jó lenne ha megjelenne egy újabb az OLX-et megközelítő hirdető oldal. Nekem teljesen eltünt fiókom van vagyis csak volt az összes hirdetéssel szöveggel képekkel eltünt , 1 hete nem találom, jófogáson nem lehet belépni
" a fiók nem található " közli a rendszerük.
Az ügyfélszolgálat nem válaszol a kérdésre.
A jófogás JÓKIFOGÁS is lehetne, de rosszfogást kaptunk vele mi felhasználók, akik nem tudjuk használni és elvesztettük hirdetéseinket. Ajánlom a román olx-et. Az működik és jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!