Hova tűnt az OLX?

Figyelt kérdés
be írom a googleba de a jofogás jön ki... :s

2015. máj. 12. 17:31
 1/10 anonim válasza:
100%

"összefogtak"

gyfelszolgalat.jofogas.hu/customer/portal/topics/777876

Ez csak személyes vélemény, de én sokkal jobban szerettem az olx-et, egyszerűbb volt, és abban a kategóriában amiben én keresgéltem, sokkal nagyobb volt a választék.

2015. máj. 12. 17:33
 2/10 anonim válasza:
100%

Mert felvásárolta.

Nekem is nagy dilemma volt tegnap ezt látni.

Pláne, hogy akivel leveleztem annak nem is emlékszem a felhasználónevére...

2015. máj. 12. 17:34
 3/10 anonim válasza:

Bocsi, itt a jó link:

[link]

2015. máj. 12. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Felvásárólta jofogás! Sajnos!!!
2015. máj. 12. 17:43
 5/10 anonim válasza:
2015. máj. 12. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:

"2. Jelentkezz be, majd fogadd el az ablakban megjelenő felhasználói szabályzatot."

De hol találom??? 1 linket kérhetnék?? (ki veri a szemem? brrr)

2015. máj. 12. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
nos-okosok??? Help??
2015. máj. 12. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Vicc, hogy az OLX használható volt. Jófogás bugos, szakmailag kritikán aluli (rosszul megírt kód, gépterhelés).

Így az OLX átkényszerült tagjait nagyon gyorsan el

fogja veszíteni, főleg, ha megjelennek új, használhatóbb

hirdetési portálok.

2015. máj. 12. 20:39
 9/10 anonim válasza:

Micsoda fal duma " ÖSSZEFOGTUNK" vagyis minimum hatékonyabbnak kellene lenniük. Persze erről szó sincs. Leharmadolták vagy le negyedelték az aktív hirdetéseket. Tehetségtelen banda a Jófogás.(vagy nagyon is tudják hogy mit miért tesznek) Valóban jó lenne ha megjelenne egy újabb az OLX-et megközelítő hirdető oldal. Nekem teljesen eltünt fiókom van vagyis csak volt az összes hirdetéssel szöveggel képekkel eltünt , 1 hete nem találom, jófogáson nem lehet belépni

" a fiók nem található " közli a rendszerük.

Az ügyfélszolgálat nem válaszol a kérdésre.

A jófogás JÓKIFOGÁS is lehetne, de rosszfogást kaptunk vele mi felhasználók, akik nem tudjuk használni és elvesztettük hirdetéseinket. Ajánlom a román olx-et. Az működik és jól.

2015. máj. 16. 09:08
 10/10 proxima1 válasza:
Egy személyes véleményt szeretnék erről írni és senkit megsérteni nem szeretnék. A lényeg,hogy zsidók kezébe kerültek a hirdető oldalak,akik jól tudjuk,hogy csak a saját pénze érdekli és senki mást nem érdekel,még ha tönkreteszi azt ami jó,ill. más embertársait.A zsidó ilyen emberfajta. Elérték,hogy megszűnjön az Expressz az Apród, majd az Olx. Ezzel az a gond,hogy mint én is egy kispolgár felad egy hirdetést és 1 nap múlva már az utolsó oldalak fele "kullog" a hirdetésem ,amit már a kutya sem néz. Erre jön a "kajmós orrú barátunk",hogy nem baj az,ha nem látja senki a hirdetést,van megoldás: fizess!És mivel több oldal betömörült egy oldalba, így eladni már igencsak nehézkes lesz,de ez csak az én tapasztalatom.
2015. jún. 7. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!