Van itt olyan aki zerorol kezdte aztan sikeres lett?
Kb ez akkor valósul meg ha megnyered a lottó ötöst.
Amúgy semmi esélyed.
Hát figyelj, mi számít neked sikernek?
Én is szegény családból származom, anyámmal és a testvéremmel nőttem fel, néha alig volt mit ennünk. 24 éves koromban lett az első "normális" állásom, ahol havi 80-100ezret kerestem, minden hónapban eltettem belőle 10-20ezreket, összejöttem a mostani feleségemmel, 2 éve tudtunk összeköltözni, azóta 170ezret keresek, albérletben lakom, minden hétvégén tudok szórakozni, havi 20-30ezret félre tudunk tenni, minden hétvégénk szabad, jó állásom van, évente el tudunk menni 1-2 hétre nyaralni. Én ezt nagyon nagy sikernek élem meg, ahhoz képest, hogy milyen szegények voltunk gyerekkoromban. Szóval ez is lehet egy siker. Nem vagyok milliomos, de ki tudja mit hoz a jövő. Még csak 30 éves vagyok.
Az egyik kollégám egy apró fatornyos faluból származik, a szüleinek 8 általánosa van. Most magas fizetésért dolgozik, saját pénzből megvásárolt ingatlanban lakik, és nincs semmilyen szinten gondja 40 évesen.
A kulcs a tanulás volt számára, fiatal korától el akart kerülni otthonról, szinte mindent ennek rendelt alá.
A másik megoldás, ha valami igazán jó vállalkozás ötleted van, amihez ráadásul nem kell magas induló tőke sem, léteznek is ilyen sztorik, de kb évtizedenként egy ami tényleg összejön, míg a tanulás segítségével ennél sokkal többen jutnak előre.
* FONTOS!
Olyat tanulj amit nagyon szeretsz. Nálunk a cégnél rengeteg a diplomás szalagmunkás, mert úgy vágtak bele, hogy a diplomájukkal majd milliomosok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!