Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri egy jól bejáratott...

Megéri egy jól bejáratott honlapot venni befektetési célra?

Figyelt kérdés

Na és persze vállalkozási formában müködtetni.

Hozhat annyi bevételt,hogy megérje?Elsősorban a kis és közepes látogatottságú oldalakra gondoltam,(hírdetési portálok,esetleg közösségi,vagy online játék portálra).

2010. febr. 23. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam egy országos portálrendszernek. Nagyon nehéz és költséges munka felfuttatni egy weboldalt, s azt elérni, hogy látogassák napi szinten több 100-an. Ehhez pénz kell. Az oldal kiépítése elérte a 10 millió Ft-ot, közben fejleszteni kellett, és felfuttatni friss anyagokkal, amik szintén kiadást jelentettek.

Akkor érdemes átvenni egy hasonló portál rendszert, ha a tartalmat tudod szerkeszteni napi szinten, és garantálni tudod az eddigi nézettségnek a színvonalat és fontos újításokat. Na meg ha nem okoz neked gondot, havi 100-150e Ft kiadás, akkor vágj bele, azt mondom!

2010. febr. 23. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Még annyit: később a hirdetések a sokszorosát visszahozzák neked, de először azt kell elérned, hogy 0-ra jöjj ki egy adott hónapban. Először negatív értékekkel zársz, azaz ráfizetésnek fog tűnni, de nem kell megijedni, fél év, vagy kicsivel több, és a hirdetők behozzák az összeget, sőt, még többet is.... de ehhez az előző leírásomban való részleteket maradéktalanul be kell tartanod!
2010. febr. 23. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
én hozzátenném, hogy a honlapok eladási árai a honlap 1 éves bevételeivel egyeznek meg.
2010. febr. 24. 00:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes választ,majd még gondolkodom rajta.
2010. febr. 24. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!