Mért utasították el az igénylést?
Rendeltem az euronics-ben egy tv-t hitelre és a budapest bank elfogadta az igénylést meg is rendelték a tv-t. A legelején mondtam nekik,hogy én nem viszek el bemutató darabot mind1 honnan kérik be,azt mondták rendeben van nem oylat kérnek. Eltent 2 nap,majd bemegyek érdeklődni és mondják,hogy sajnos abból a tv-ből az amit rendeltem csak bemutató darab van,a szerződés már megvolt közben. Nekem az úgy nem felelt meg,mondtam,hogy akkor törölni szeretném a szerződést. Átmentem a tescoba ahol volt ugyan az a tv ráadásul jobb thm-el és ott is a budapest bank intézi a hiteligénylést. Ott viszont elutasították. Lehetséges hogy azért mert még az euronicsnél nem törölték az ottanit?
De amúgy mennyire szánalmas dolog ezektől(bank),hogy nem írnak indoklást,hogy miért utasítják el amikor ki tudnám fizetni....
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!