Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? Hogyan...

Tudnátok segíteni? Hogyan működik? Megbízható? 22/L

Figyelt kérdés

Az Uber Taxi telefonos applikációt szeretném használni, viszont a program bankártya számot kér -utolsó karakterek- és nem tudom, hogy merjem-e megadni ill merjem-e használni ezt a fajta fizetési módot. Az utazás végén a számlámról leveszik az adott összeget, erről kapok smst és emailt is. A kártyámon nyílván van limit, hogy mennyi a max levehető összeg, de egyrészt nem értek ezekhez,másrészt félek, hogy nehogy visszaéljenek ezekkel az adataimmal.

Szerintetek biztonságos ez a módszer és feleslegesen aggódom?

2015. máj. 9. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
A félősöknek ott a készpénz.
2015. máj. 9. 10:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen köszi, de nem erre voltam kíváncsi.
2015. máj. 9. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:

sokan használják az ubert, viszont mikor én regisztrálni akartam,és láttam, hogy meg kell adni a karim adatait, nem regisztráltam. :D

egyébként szerintem biztonságos, csak én olyan szerencsétlen vagyok, még paypalon is lenyúltak...:D

2015. máj. 9. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:

...most elég necces ez a cég, mert vizsgálódik minden hatóság, aki csak ráér..

ha egy bizonyos limited van, mondjuk tíz rugó egy levétre, akkor sok baj nem érhet. ha a pin kódodat nem tudják, akkor megadhatod a bankszámlszámodat...

persze nem ártana úgy módosítani a limitet, hogy nyitsz egy ablakot az Uber-nek is..és akkor csak arról utal a bank, bármilyen trükkhöz is folyamodna valaki..

ne félj, nem élnek vissza, reméljük. Meglepetés pont annyi érhet, mint bármelyikőnket..bizonyos kockázat persze lehet, de ilyen kis összegeknél kizárt.

feleslegesen aggódsz.

kellemes utazásokat

2015. máj. 10. 09:20
 5/5 Dogey1 válasza:
Engem az érdekelne, ha a bankkártyám nem alkalmas a netes fizetésre (nem dombornyomott) de be tudtam regisztrálni az Ubernél, mert nyílván itt még nem ellenőrzik le csak gondolom az első fizetésnél akkor az első megtett út számláját ki tudom fizetni készpénzel?
2016. ápr. 29. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!