Keresel annyi pénzt, hogy neked is elég és akár másnak is tudnál adományozni belőle?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen emberek magyarországon, akik szívesen segítenének és meg is tehetik?2015. máj. 7. 21:56
2/7 Icus47 válasza:
Annyi elég amennyit keresek. Soha nem adományozok, mert nem bizok benne,hogy célba jut viszont mindíg megtalálom a környezetemben aki segitégre szorul és amivel tudom és amire szüksége van azzal segítem. Nem csak pénzel, olyan dolgokkal is amit én megtudok tenni és igy neki nem kell "megvenni" azt a szolgáltatást vagy terméket. Sokszor van, hogy egy pár kedves szó, egy fél óra "meghallgatás" a legnagyobb adomány. Nem vagyok gazdag, de nincs olyan szegény ember aki ne tudna valamival segíteni a másik emberen.
3/7 anonim válasza:
Albérletben nevelek 3 gyereket. Nincs tartalékom, de a kinőtt ruhákat rendszeresen a gyerekotthonba viszem, és beteg rákos gyereknek küldök havonta pár ezer forintot és 3 havonta kb 5000 Ft értékű csomagot.
4/7 anonim válasza:
Nem nem keresek annyit.
Adakozzon az, aki 1,5 milliós nettó havi fizetés mellett nem tud megélni.
5/7 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel, hogy M.o.-n megtudod e valaki olyan jól élni, hogy lazán adna másnak pénzt mert neki az semmi.
2015. máj. 8. 15:57
6/7 anonim válasza:
Én ha akarnám megtehetném, hogy adományozok, de nem teszem. Egy adomány 60-70%-a elmegy az alapítvány költségeire, a többi meg megy oda ahova szánnám.
Ha segítek csak is úgy, hogy közvetlen a kezébe nyomom annak akinek szánom.
7/7 anonim válasza:
Én az Országos Mentőszolgálat Alapítványának szoktam utalni 3000 forintot kb. 2 havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!