Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyem továbbra is magam az...

Egyem továbbra is magam az ügyön vagy inkább hagyjam hogy a "sors intézze majd el"?

Figyelt kérdés

20 éves, egyetemista lány vagyok (első éves), nagyvárosban lakom. Tavaly megkapta édesanyám az örökségét (a központban egy kertes ház, mely egy óriási felújitásra szorul-állitólag fel lett mérve mennyi lenne kb az annyi, és 15-20,000 euró közötti értéket mondtak).

Én még jelenleg szüleimmel lakom, de egyre inkább bosszant az elköltözés kérdése, egyetemi tanulmányaim befejezése után a lehető leghamarabb költöznék külön tőlük (az önállóság jegyében). Számolgattam és a következőkre jutottam : a felújitásra a pénz nehezen, de kigyűlne ha idéntől kezdve minden nyáron külföldön dolgoznék a szünidő alatt. Viszont nagyon szeretnék saját autót is, amit még tavaly eldöntöttem hogy idén vásárolnék meg. Viszont ha azt megveszem idén, elég sok pénzem fog az elkövetkezőkre rámenni, és tolódni fog a ház felújitása is (mivel csak járnék a kocsival, ami ugye benzinpénz, akkor jön még rá a biztositás, tél-nyári gumi, netalán elromlik valami, alkatrészcsere és még ki tudja mik).

Nagyon vacilálok a kettő között, és bár tudom hogy a ház kéne prioritást élvezzen, mert az mégis egy ingatlan, de a kocsi is nagyon piszkálja a csőröm (ezzel végre megmutatva önmagamnak hogy igenis le tudok az asztalra végre tenni én is valami).

Viszont az is befolyásol hogy nincs kizárva hogy ebben a városban fogok élni (mivel ha a jövőben máshol találok jobb munkalehetőséget majd a szakmámban, akkor élni szeretnék vele).

2015. máj. 7. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:

"(ezzel végre megmutatva önmagamnak hogy igenis le tudok az asztalra végre tenni én is valami)"

Miert, ha a bankszamladon van a penz, azzal onmagadnak meg nem mutattad meg?

2015. máj. 7. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
20 évesen még ne piszkálja ilyesmi a csőröd,hanem az, hogy jól megtanuljad az egyetemen amit kell.
2015. máj. 7. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak nekem nem világos, miért neked kéne gürizni a ház felújításáért, ha nem is a te, hanem anyukád öröksége?
2015. máj. 8. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!