Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor kapom meg a "Tracking...

Mikor kapom meg a "Tracking numbert", ha eBay-ről nem ingyenes postával rendeltem terméket?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy minden olyan termékhez megadják a "Tracking numbert" amelyik nem ingyenes postával jön. Rendeltem egy kamerát, 10.000 Ft-ért, és mellé még 800 Ft körül fizettem postaköltséget. De a "Tracking number"-t nem tüntették fel a MyeBay részben (azon belül a Summary-ben) a termék mellett.

Eddig minden cucchoz amit rendeltem, oda feltüntették ezt a kódot. De most nem. Fel fogják tüntetni a számot, vagy kérdezzem meg a feladótól?

2015. máj. 5. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem az Ebay tünteti fel, ők mégis honnan tudnák? Az eladó írja be, neki van ilyen opció. Mellesleg attól, hogy valami nem ingyen jön, még nem feltétlenül van hozzá tracking szám. Többek között a Magyar Posta sem ingyenes, sima küldeményhez mégsem jár nyomonkövetési szolgáltatás.
2015. máj. 5. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
800 Ft szállítási költséggel jó eséllyel postai csomag/levél lesz, amit küldenek, annak nincs nyomkövetési száma. Legutóbb nekem Németo.-ból négy és fél hét alatt ért ide egy könyv, az eladó sem tudott utánanézni, hol jár.
2015. máj. 5. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá az eladónál, ha annyira kell. Írsz egy üzenetet neki, bár, ahogyan előttem is írta valaki, 800-ért nem hiszem, hogy lesz ilyen, simával jön.
2015. máj. 5. 22:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Írtam az eladónak még tegnap. Azt írta, hogy fel fogják tüntetni az eBayen, miután elküldték a cuccost.
2015. máj. 6. 11:41
 5/5 anonim válasza:
nekem 344Ft-os ruciér adott hozzá tracking numbert úgyhogy nem az ár a lényeg
2015. jún. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!