Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ismered a Wellnet rendszert...

Ismered a Wellnet rendszert es termekeiket? Mit gondolsz roluk?

Figyelt kérdés
en viztisztitot neztem ki toluk, de nem tudom meg merjem-e rendelni
2010. febr. 23. 10:14
 1/7 anonim válasza:
tökéletes termékeket gyártanak rendeld meg nyugottan
2010. febr. 23. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Az tuti, hogy tökéletesek a termékek. :-DDD Volt nálam egy értékesítőjük és egy vicc volt a fazon. Gyakorlatilag semmit nem tudott a témáról és olyanról próbált meggyőzni, amit neki egy pár perces előadásban elmondtak a tájékoztatón, én pedig évekig tanultam az egyetemen. Nehogy megrendeld, gyakorlatilag csak szemetet vennél!
2010. febr. 23. 18:53
 3/7 anonim válasza:
én már vettem eggyet és működik tök szuper
2010. febr. 23. 19:00
 4/7 anonim válasza:
szerintem is
 5/7 anonim válasza:
jah az a gyártó szerintem is qva jókat gyárt
 6/7 anonim válasza:
egyik haverom mondta h már egy éve működik és semmi baja
2010. febr. 23. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia Én csak ajánlani tudom a Wellnet víztisztítót és ha még nem vettél szólj nyugodtan mert Én komolyan foglalkozok velük és most van rá AKCIÓ is április hónapban. Figyelmedbe ajánlanék egy üzleti lehetőséget is ha esetleg érdekel. Keress bátran!
2010. ápr. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!