Minek érdemes tanulni a jövőben?
Megújuló energia, illetve ezekkel működő járművek. A kőolaj nemsokára el fog fogyni. Én azt mondom, hogy max 150-250 éven belül. Ez nekünk, embereknek sok, de csak ha egyénként tekintünk rá. Az emberiségnek ez egy pillanat.
Node térjünk a lényegre: ha nincs olaj, akkor mi van? Az, ami mindig is volt, van és lesz: szél, víz és napfény. Ezek önmagukban ( a vizet kkivéve ) semmit nem számítanak a gazdasági életünkben ( közvetlen, egyébként igen fontosak pl.: elsősorban a mezőgazdaság miatt ).
Ezekből viszont áramot lehet nyerni. A lényeg pedig az, hogy minél kisebb befektetéssel ( minél kevesebb munkával ) minél több áramot nyerjünk ki. Ez már maga egy jó ötlet, csak nézd meg mennyibe kerül egy napelem. De haladjunk tovább a járművekre.
Víz meghajtású jármű még nincs mindennapi használatban. Pedig vízből van elég. A Föld több mint 70%-a víz. És mégsincs megfelelő víz meghajtású autó. Viszont ezt nehéz és költséges lenne kifejleszteni. Maradjunk a jól bevált, ámde új technikánál, az áramnál. Ezt nem írom körbe, nézd meg mennyibe kerül egy elektromos autó. De nézd meg mire vitte a legnagyobb ( és legelső ) elektromos autó gyártó, a TESLA.
Ja és ezzel véded a környezetet is. Sőt, ha jól csinálod, akár még Nobel-díjat is kaphatsz.
Szerintem üzleti irányba. Illetve politikai irányba.
Üzleti irányba azért, hogy elleshesd a felső tízezer megélhetési szokásait, hogy megértsd, hogyan adják veszik a cégeket úgy mint te az almát a piacon. Hogyan és mibe fektetnek.
Politikai téren pedig azért, mert ha sikerül rájönnöd a dolog nyitjára, akkor szükség lesz kapcsolatokra azért, hogy ne kapcsoljanak le, magyarországon legalábbis be kell lépned egy pártba. Máshol nem biztos.
Én a helyedben még nyelvet is tanulnék, nagyon erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!