Miért nem tudom eladni a dolgaimat?
Üdv mindenkinek!
A problémám az, hogy régebben (1 éve) még eltudtam könnyedén adni különböző apróhirdetési oldalakon (apród-->olx-->jófogás). Mióta az apródot átvette az olx, azóta körülbelül 50%-al csökkent a bevételeim aránya az eladott árukból. Majd, most, hogy megszűnt az olx is, és kénytelen voltam a jófogásra áttérni,azóta gyakorlatilag SEMMIT nem tudtam eladni! Se vevő, a látogatottság is kisebb.., de még csak érdeklődő sincs. Pedig az eladó cuccaim skálája széles. Arról nem beszélve, hogy tegnap adtam fel hirdetést, eltűnt. Ma reggelre pedig az összes többi. Egyszerűen nincs meg! Legalább 60 feladott aktív (kevesebb mint egy hetes) hirdetésről beszélünk. S csak azt írja, hogy még nem adtál fel hirdetést, rakj fel. Ha megteszem, elfogadják és küldik az e-mailt, hogy sikeresen megjelent. Megyek megnézni a statisztikákat és megint csak semmi. Nem találom sehol, eltűntek!
Komolyan mondom, hogy az egyetlen utolsó egyéb bevételi forrás is oda. A városi piac gyenge (30 ezer fős város), 2 éve még 130-150 ezer is összejött havi szinten. Majd át kellett térni az internetre, s ott napi 1-2 áru simán elkelt. Most meg semmi. Mi történt?
Tudtok olyan oldalt ahol lehet még árulni és vevő is akadhat, no meg persze olyan oldalt, ahol a feltett hirdetéseid megmaradnak?
Vagy egyéb módszereket/ötleteket is szívesen fogadok.
Mivel érdemes esetleg manapság foglalkozni?
Mi a kapós? Mobiltelefonokat rendszeresen tudtam eladni, tablet-ek úgy szintén, meg az erősítők és hasonlók is jól mentek, és a számítógépet sem szabad kihagyni, meg a különböző réz, antik tárgyakat.
Vagy ezek leáldozóban vannak?
Várom a válaszokat! Előre is köszönöm.
Az olx beoltotta az embereket, hogy ne utaljanak előre...
Az utóbbi időben én sem tudtam eladni semmit itt.
Inkább valami értékelési rendszert dolgoztak volna ki. :-)
Csak a vatera! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!