Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A nevemre írathatom az autómat...

A nevemre írathatom az autómat, ha tartozásom van?

Figyelt kérdés

Az egyik kezesség miatt,de ezt fizeti az adóstárs.A másik egy régi telefonszámla,amit már 200ezerre kamatoztattak.Kifizettem belőle 170ezret,az utolsó 30ezret egyben akartam befizetni és közölték hogy még legalább ugyanennyit kel fizetnem.Berágtam,abba hagytam a törlesztést.Ráterhelték a házamra.

Szóval ha most a nevemre iratok egy autót,a végrehajtó elviheti?

2015. máj. 2. 06:58
 1/9 A kérdező kommentje:
*kell
2015. máj. 2. 06:59
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

"Szóval ha most a nevemre iratok egy autót,a végrehajtó elviheti?"

Igen.

Amugy te teljesen normalis vagy? Csak ugy kerdem.

2015. máj. 2. 07:44
 3/9 anonim válasza:
54%

Majdnem ugyan úgy jártam mint te. Egy nap megjelentek az udvaromban a bírósági végrehajtók. megkérdezték, hogy van-e valami a tulajdonomban. Én azt feleltem, hogy mindent fateromtól kaptunk kölcsön vagyis nincs semmim. Ezt le is írták és elmentek.

Az autódra viszont rá fogják terhelni a tartozást.

2015. máj. 2. 08:31
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

igen. te teljesen hulye vagy.

"Kifizettem belőle 170ezret,az utolsó 30ezret egyben akartam befizetni és közölték hogy még legalább ugyanennyit kel fizetnem.Berágtam,abba hagytam a törlesztést.Ráterhelték a házamra. "

No comment. Remelem viszik a hazad.

2015. máj. 2. 10:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Remélem neked meg ennyi örömöd van az életben hogy itt ugatsz!

Ha 170ezret már befizettem miért is fizettem volna ki még 170-et a 30 helyett?Elhiszem hogy az ilyen birkák mint te befizetted volna,mert benneteket át lehet b aszni!

2015. máj. 2. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:
23%
Az ilyen birkak, mint mi elolvassak a szerzodest, mielott alairjak es merlegelik, hogy tudjak-e vallalni a koltsegeket/kockazatot, igy nem fogjak aloluk vinni a hazat, mint a hozzad hasonlo vesztesektol.
2015. máj. 2. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

"Ha 170ezret már befizettem miért is fizettem volna ki még 170-et a 30 helyett?Elhiszem hogy az ilyen birkák mint te befizetted volna,mert benneteket át lehet b aszni!"

Ugye nem artott volna kijarni az altalanos iskolat, hogy ne maradjon ki teljes egeszeben az ertelmezo olvasas.

Ruhellem a fajtadat, te vagy az aki minden xar hitelszerzodesbe beleugrik, anelkul hogy pontosan ertene hogy mit is ir ala, aztan amikor nem bir fizetni akkor meg neki all feljebb. Aztan teli pofaval szidod a szemet bankokat meg multikat, vonulgatsz az utcan es koveteled hogy mentsenek meg az en befizetett adombol.

Ess csak pofara, szoljon jo nagyot, hatha abbol tanulsz.

2015. máj. 2. 12:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Semmi hitelem nincs te ökör,saját házam és autóm van!És nem anyu-apu tolta a fenekem alá!Mulyen hitelekről beszélsz?!

Nem a te anyagi kínjaidról szólt a kérdés!Vedd be a nyugtatódat,aludj egyet!

2015. máj. 2. 16:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdemes a távközlési követelésnek alaposan utánanézni, hátha már elévült...
2015. máj. 4. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!