Fizethetek 100 Ft-al?

Figyelt kérdés
Ha 10.000.-Ft-os csekket akarok befizetni a postán, fizethetek úgy 100-okkal,hogy nem rolnizom be, csak úgy oda adom? Mert a múltkor nem vették el a pénz, csak rolnizva.
2010. febr. 21. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kötelesek elfogadni, mert nem beváltani próbáltad.
2010. febr. 21. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2010. febr. 21. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
be kell rolnizni,szabály szerint.az emberség és kedvesség más kérdés.....én elveszem,ha nincs.sokan nem tudják berolnizni,vagy azt hogy kell.én meg nem halok bele,ha munka után megcsinálom vagy ebéd idő alatt.ezzel is segíthetek embertársaimon.nekem is jól esne.aki nem vette el,az szabályosan járt el,de emberileg szívtelen.
2010. febr. 21. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért vannak az ilyen szabályok, mert mikor nekem kiküldtek 372 forintos büntetéseket különböző helyekről, én is mindig egyforintosokban fizettem be, hagy számolgassák :>

Azóta már egyforintos sincs :(

2010. febr. 21. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Fizethetsz vele, és inkább fizess is,mert különben a beváltásért levonnak 6%-ot. Egyébként anya épp vmelyik nap váltotta be öcsém apróját(23db 200-as, 100-es,50-es volt benne, sőt 1 500-as is), a nő meg beszólt,h mivan nem volt még fizetés??? Akkora bunkók,h csak na.
2010. febr. 22. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!