Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyáron szeretnék dolgozni, de...

Nyáron szeretnék dolgozni, de nem tudom, hogy hogyan kéne jelentkeznem. (? )

Figyelt kérdés

16 éves (nyáron már 17) lány vagyok, jó vagyok a legtöbb tantárgyból, angolul társalgási szinten beszélek, nyílt, határozott ember vagyok, jó a beszélőkém is.

Persze még iskolába járok, így csak úgy tudnék dolgozni, hogy tényleg csak a nyári szünetben. Egyszerűbb munkát szeretnék, mint pl. kávézóban, étteremben felszolgálni, árút feltölteni, de szinte bármi más szóba jöhet.

A testemet árulni nem szeretném, és nem is fogom, mielőtt valaki ezzel jönne.

A legnagyobb akadály az, hogy Pesthez legközelebb maximum Gyálra tudok költözni (mert vidéken nem igazán vannak munkák, így itt nem is hiszem, hogy érdemes próbálkozni).

Előre is köszönöm a segítséget.

2015. ápr. 24. 16:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahol dolgozni szeretnél utána nézel a neten, hogy mely diákszövetkezeteknek vannak irodái. Náluk érdeklődj.
2015. ápr. 24. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!