Szerintetek is lekezelő ez a marketing?
Van egy webáruház, ahol pl. folyamatosan vásároltok, havi szinten. Egyszer csak hó végén kaptok egy 1000ft-os kupont.
De hó végén egyrészt nincs semmire szükséged, másrészt anyagilag se nagyon jön ki az, hogy még ott vásárolj. (van tartalék, de hadd ne nyúljak már ilyenhez ez miatt).
Vagyis a végeredmény az, hogy mivel a kupon csak 1 hétre érvényes, nem tudod beváltani, vagyis ennyit a hűségről. Kaptál is elismerést, meg nem is. Vagy legalábbis csak papíron.
Én ezen totál felidegesítettem magam, ti nem szoktátok ez miatt felkapni a vizet? Már ha volt hasonló példa..
Biztos elvagyok kényeztetve, csak azt nem tudom mivel, hiszen a megélhetésem se ingyen van!
Sőt, konkrétan semmit sem veszek csak ha marad ki a havi keretből.
Miért gondolod hogy ezért idegesít fel?
Tudod, kb január óta, olyan 50.000-et legalább elköltöttem náluk. És ezután egy ilyen hűség kb. azzal egyértékű, mint amit a Telekom csinál, 1000ft-os kupon vagy 2000ft-os X év hűség után tartozékokra.
Ennél még a semmi is jobb!
Ők is pénzből élnek, nem tudom mit pörögsz ezen. Egyéni szocprobléma, hogy hó végére neked elfogy a magad által kijelölt havi keret. Ezt nekik honnan a francból kéne tudni? Ja hogy sehonnan.
Nagyon sok helyen 10.-én utalnak fizut, tehát ha nem akarnak a hónap utolsó harmadában párizsin élni, akkor marad pénzük. A webshopot meg baromira nem érdekli, hogy te azért em akarod ezt a kupont felhasználni, mert máskor kapsz munakbért és hó végére elfogy a pénzed. Ha olyan nagyon fel akarnád használni, hitelezel magadnak és majd visszarakod a fizetésből. Micsoda bonyolult dolog lett volna, mi? Nem mellesleg ha ennyiért van pénzed onnan vásárolgatni, nehogy már egy ezres csapjon a földhöz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!