Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valakinek ilyen pénztárcáj...

Van valakinek ilyen pénztárcája? Flipside wallet.

Figyelt kérdés
[link]
2015. ápr. 24. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs és nem is kéne. A strapabíróság az egyetlen praktikussága, más semmi az ég világon. Túl pici könnyen elveszíted. Az egész köteg papír pénzt ki kell venned belőle ha fizetni akarsz, nem előnyös. Bank kártyánál is csak a legfelsőt könnyű elővenni. Elég értelmetlennek tartom.
2015. ápr. 24. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Utesallo? Minek? Baromi kis helyen elfer? Nekem ez mar tul nagy ahhoz, hogy zsebre vagjam.

"Plusz egy zsebtolvajnak sem jutna eszébe, hogy ebben van a della."

A cikkiro hol el? :)

Nekem az ilyensmik jobban tetszenek es akaszthatod a nadragod beljesebe is, igy nem talaljak meg, ha kirabolnak:

[link]

2015. ápr. 24. 13:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Azért az vicces, hogy egyikőtök szerint túl kicsi, a másik szerint meg túl nagy... döntsétek már el :)

Előnyként még meg lehet említeni az RFID-blokkolást. Persze jelenleg Mo.-n ennek nincs túl nagy szerepe, de szerintem hamarosan ilyen lesz az össze bankkártya és személyazonosító okmány. A másik pedig, hogy ebből semmi nem csúszik ki. Ha leesik a földre, nem nyílik ki, nem történhet meg, hogy előkapod, és kiesik a fél tartalma, és úgy általában, nagyon masszív és jól össze van rakva.

Hátránya viszont szerintem az, hogy sajnos nem magyar bankjegyekre tervezték... A dollárok tökéletesen elfekszenek benne, de a mi papírpénzeink 4 mm-rel szélesebbek, ami pont elég, hogy már ne lehessen ugyanúgy betenni...

2015. ápr. 24. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:

"Azért az vicces, hogy egyikőtök szerint túl kicsi, a másik szerint meg túl nagy... döntsétek már el :) "

Miért kéne eldöntenünk? Nem lehet különböző a véleményünk?!

2015. ápr. 24. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
De, csak ebből is látszik, hogy kép alapján nem lehet megítélni, illetve, hogy ami egyiknek kicsi/nagy, az a másiknak nem az. Szerintem amúgy nem nagy. Átlagos méretűnek mondanám. Mind hosszban, mind vastagságban kisebb egy átlagos pénztárcánál.
2015. ápr. 24. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Abszolút hülye megoldásnak tartom.
2015. ápr. 25. 00:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem baromi jó. De ízlések és pofonok.
2015. ápr. 25. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!