Utesallo? Minek? Baromi kis helyen elfer? Nekem ez mar tul nagy ahhoz, hogy zsebre vagjam.
"Plusz egy zsebtolvajnak sem jutna eszébe, hogy ebben van a della."
A cikkiro hol el? :)
Nekem az ilyensmik jobban tetszenek es akaszthatod a nadragod beljesebe is, igy nem talaljak meg, ha kirabolnak:
Azért az vicces, hogy egyikőtök szerint túl kicsi, a másik szerint meg túl nagy... döntsétek már el :)
Előnyként még meg lehet említeni az RFID-blokkolást. Persze jelenleg Mo.-n ennek nincs túl nagy szerepe, de szerintem hamarosan ilyen lesz az össze bankkártya és személyazonosító okmány. A másik pedig, hogy ebből semmi nem csúszik ki. Ha leesik a földre, nem nyílik ki, nem történhet meg, hogy előkapod, és kiesik a fél tartalma, és úgy általában, nagyon masszív és jól össze van rakva.
Hátránya viszont szerintem az, hogy sajnos nem magyar bankjegyekre tervezték... A dollárok tökéletesen elfekszenek benne, de a mi papírpénzeink 4 mm-rel szélesebbek, ami pont elég, hogy már ne lehessen ugyanúgy betenni...
"Azért az vicces, hogy egyikőtök szerint túl kicsi, a másik szerint meg túl nagy... döntsétek már el :) "
Miért kéne eldöntenünk? Nem lehet különböző a véleményünk?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!