A rendelt csomagom nem érkezett meg mit tehetek?
Figyelt kérdés
Az ebayrol rendeltem egy iphone 4s-t kaptam is ilyen kódot RB001429330SG és azt irja h már kézbesítettem de a magyar posta kise jelezte valamit lehet tenni hogy továbbítsák hozzám, vagy visszakapjam a pénzem?2015. ápr. 23. 15:22
1/9 A kérdező kommentje:
Aliexpressröl bocsi
2015. ápr. 23. 15:23
5/9 anonim válasza:
Annyit tehetsz, hogy hideg vizet iszol rá.
Mivel a tracking szerint már januárban rendelted és az már bőven túl van a 60 napos pénzvisszafizetési határidőn.
Már ha egyáltalán ez a valódi tracking. Ha nem, akkor még reklamálhatsz az alinál, hogyha 60 napon belül vagy.
6/9 anonim válasza:
Ja nem is januárban hanem még decemberben lett feladva. Az meg már lassan fél év. Az alinál 60 nap a reklamációs idő.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor semmi esély? én a 60 naposat úgy értelmeztem h az után lehet reklamálni ha nemjön :/ köszönöm a segítségetek hát ez van :/
2015. ápr. 24. 07:14
8/9 anonim válasza:
Csak azt áruld el, hogy ha Svájcban van jelenleg a csomagod, akkor miért akarod, hogy a Magyar Posta bármit is mutasson? :)
9/9 A kérdező kommentje:
mert az iphone 5 öst is onnan rendeltem és rögtön mutatta a magyar posta nyomkövetúje is ;)
2015. ápr. 24. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!