Melyik a 'legjobb' szakma?
Figyelt kérdés
3 szakma érdekel, de elkéne döntenem melyikbe kezdek bele, mert egyetemre szeretnék menni.
ügyvéd-Győri Egyetem
tanító-Nyugat-Magyarországi Egyetem
újságíró-Corvinus Egyetem
A lakhelyemhez legközelebb eső egyetemeket választottam
Szerintetek? Melyik lenne a 'legjobb'?
2015. ápr. 22. 13:27
1/7 anonim válasza:
Tanító: nagy valószínűséggel lesz állásod, de kevés fizetést fogsz kapni.
2/7 anonim válasza:
Nem ez a legjobb, de a többit annyira nem ismerem (1-es voltam).
4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mindegyik tetszik, de egyszerre nem lehet elkezdeni. Legelőször az ügyvédi pálya tetszet meg, aztán a tanítás, végül az újságírás.
2015. ápr. 22. 14:05
5/7 anonim válasza:
Legyél realista,ezek közül az ügyvéd az amivel,ha nem is leszel "sztárügyvéd",de lesz stabil,fix bevételed.
6/7 anonim válasza:
Mérnökinformatikus BME vagy SZTE
Magyarországon a kezdő fizetés 200 körül van, külföldön ennek a 8-10-szerese. Mindig hiány lesz belőlük, mivel iszonyat gyorsan fejlődik a technika, emiatt állásod is mindig lesz.
7/7 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a mindenki legyen IT-s dumát. Én is az vagyok, de azért, mert szeretem. Akit nem érdekel, ne legyen az.
Ez a 3. közül az ügyvéd éri meg a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!