Ötös lottó Joker?

Figyelt kérdés
A múlt héten vettem ötös lottót a múlt szombati sorsolásra és kértem rá Jokert is. Azonban, szokásomhoz híven, amint megveszem az új szelvényt egy későbbi hétre, kidobom a régit. Na most is ez történt...a Jokert meg sem nézve. Tudok valamit csinálni? Már voltam abban az InMedioban, ahol vettem, de nem lehet visszanézni. Elúszott? Egyáltalán Jokerre mennyi az esély? Mert ha esetleg egy 2-es találat volt, az nem baj, de 3-as már 100 ezer, az már azért jó lenne és kár lenne érte. Mondjuk pont most nyernék, amikor soha...lehet ez akár figyelmeztetés is, hogy a pénz elronthatja az életet...de akkor is.

2015. ápr. 18. 21:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Elírtam, 1 találat ezer, 2 találat tízezer, de az is jó lenne :D
2015. ápr. 18. 21:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Megint xD 2 találat ezer, három tízezer... :D
2015. ápr. 18. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Szelvény hiányában neme fizetnek ki, tehát a visszanézésnek sem lenne értelme, ha lenne rá lehetőség, de nincs.
2015. ápr. 18. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Játssz telefonról, akkor ilyen probléma nem lehet.:) Így szelvény nélkül nem sokra mész, esetleg csak megnézni tudod, ha papíron töltötted ki, és még megvan a segédsorsjegy.
2015. ápr. 18. 22:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Azzal együtt dobtam ki.
2015. ápr. 18. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak azért írtam, mert én általában mobilról szoktam. Még ha az sms-t ki is törlöm véletlenül lottószámostól, szelvényszámostól, mindenestül, nem számít. Ha nyerek, másnap reggel úgyis jön róla értesítés, a nyereményt meg automatikusan utalják a számlámra.

De így max. csak a kukabúvárkodás az egyetlen lehetőség, az meg nem sokáig áll fenn. Ne bánkódj emiatt, hiszen azt se tudod, nyertél-e volna.

2015. ápr. 18. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!