Hol lehet a legjobban élni egyszerű segédmunkásként? Norvégiában? Esetleg Dánia? Esetleg a csóró Németországban?
A cim lattan mar kezdett nyulni a vigyorom, de mikor meglattam ezt, felsirtam: "De hát Norvégiában a segédmunkáshoz is odavágják a 2400 eurót!!"
xD xD xD
Kedves kerdezo, te meg trollnak is hulye vagy, ennyi az egesz.
Egy kilo kenyer (a legolcsobb) 640 HUF korul van. Egy liter tej 400+ HUF.
A tobbit mar kar is leirni, f*ngod nincs mirol hadovalsz, csak dobalozol az 'alomfizetessel' meg osszevissza Euro-s ossszegekkel.
Tajekoztato jelleggel, bar ugysem fogod fel (vagy mert nem is akarod, vagy mert egyszeruen ostoba vagy hozza): [link]
Budapesten egy melós csak úgy tud megélni nagy nehezen ha összeköltözik 2-3-4 emberrel. Így is alig bírja kihúzni hó végére, mivcel a 70 ezres fizetésből legalább 30 csak a kaja.
Norvégiában ha összeköltözöl másokkal simán marad hasonló életvitellel 1000-1200 eurónak megfelelő norvég korona.
Nekem senki ne magyarázza be hogy ugyanúgy él a norvég proli mint a magyar (vagy akár az osztrák) proli..
Mállunk a segédmunkás 2 műszakkal 140 nettót keress + 29K kafetériát + 13. havi.
itt kelet Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!