Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valami jó pénz keresési...

Valami jó pénz keresési lehetőség? Leírom mi a szitu alul van!

Figyelt kérdés

Sziasztok.. eltörött az orrom nem rég körülbelül 3 hónapja. nos én nekem van egy célom az hogy a külsőmből éljek meg egy huzamosabb ideig, IGEN TUDOM A SZÉPSÉG MULANDÓ!! (fiú vagyok 17 éves nem sokára 18)

orrplasztikára szeretnék pénzt gyűjteni hogy elérhessem az álmaimat kondiban is egy-másfél éve csinálom hogy elég jó legyek már majdnem cél egyenes erre ez történik tesi órán foci közben.. ez mindegy is most, nem volt biztosítás kötve sajnos ezért nekem kell fizetni érte... valami jó pénz keresési lehetőséget szeretnék kérni (1 hónap munkára csak a többit szerencsejátékkal megoldom mert otthon vagyok a sportban duplázni pedig nem olyan nehéz) szóval erre kérném a segítségeteket!

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!! Mielőtt valaki jönne a tanulmányokkal, stb az is meg van jövőre érettségizek :)!

2015. ápr. 17. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:

A T Y A Ú R I S T E N ! ! !

Ez komoly?

2015. ápr. 17. 22:25
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, ha ez most nem jönne össze akkor megy a B terv az pedig a jogi szak:/
2015. ápr. 17. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, (akkor) remélem szebb vagy, mint okos! ;)
2015. ápr. 17. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a melót, fárasztó is meg időrabló is, inkább duplázz szerencsejátékkal, hamarabb összejön az orrplasztika ára.
2015. ápr. 18. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!