Akik azt írták hogy hazudtak az önéletrajzban az OEPes kiskönyv miatt nem buknak le?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt meg több helyen is láttam, hogy egyesek írták, hogy picit füllentettek a korábbi munkahelyeikkel kapcsolatban.
Például beleírtak olyan munkahelyeket ahol nem is dolgoztak stb hogy legyen "gyakorlatuk"
Ez persze megoldható ott, ahol ez nem derül ki a valóságban se (pl: pincérkedésnél lehet kamuzni mert ott valszeg nem jönnek rá, de programozásnál már kevésbé)
Elvileg az Oepes kiskönyvben benne kell lennie minden munkaviszonynak nem?
Ezt nem ellenőrzik vagy hogyan van ez? :D
Köszönöm a választ
#OEP #önéletrjaz
2015. ápr. 17. 15:14
1/6 anonim válasza:
Egy álláshirdetésre kb. 300-an jelentkeznek, ha nem többen. Nem fogják mind a 300-at egyenként végignézni.
2/6 A kérdező kommentje:
De úgy értem, utána miután felvették, akkor oda kell adni a munkaadónak nem? Ott gondolom azért megnézik nem?
2015. ápr. 17. 16:24
3/6 anonim válasza:
Nem adod le, ennyi. A munkáltató ebben az esetben kér egy nyilatkozatot, hogy nem adtad le, és kiállít egy újat.
4/6 anonim válasza:
Az egyik az, hogy valóban azt hazudod, hogy elhagytad.
A másik: egy multinál nem a főnöködnek adod le a papírjaidat, hanem a bérszámfejtésnek, aki nem volt ott az interjún, nem tudja mit kamuztál, a főnököd sosem fogja látni.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :D
2015. ápr. 17. 21:18
6/6 A kérdező kommentje:
De a táppénzhez szükség van erre az Oepes papírra is nem?
2015. ápr. 17. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!