Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen munkát tudnék vállalni?

Milyen munkát tudnék vállalni?

Figyelt kérdés
16/L vagyok és szeretnék hétvégente melózni valamit, de fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek bele, a diákszövetkezetekkel hagyjatok, konkrétumok érdekelnének. Milyen lehetőségeim vannak? (ne gyertek a hülyeségekkel h álljak ki sarokra stb, komolyan gondolom, szüleimnek kéne segítenem....)
2010. febr. 20. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg hostessnek valamelyik nagyáruházban? Vagy bébiszitterkedés, kutyasétáltatás. Ha nagyvárosban, vagy környékén laksz, akkor a rendezvényeken is szoktak lenni hostesek, kérdezőbiztosok, stb (ezt a rendezvényszervezőktől tudod megkérdezni)
2010. febr. 21. 07:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy konkrétumokat akarsz, de én ennyi idősen úgy jártam, amikor kerestem munkát, hogy az általam végigjárt 800 helyből egy olyan volt, ahol vettek egyáltalán fel diákokat, de ott is azt mondta az ügyvezető, hogy csak szövetkezeten keresztül teszik (gondolom, mert nekik az sokkal kényelmesebb). De tényleg kereshetsz hostesscégeket vagy ha jó alakod van, lehetsz fotómodell is (feltéve, hogy a szüleid hozzájárulnak, ennyi idősen ugyanis csak szülői beleegyezéssel vállalhatsz munkát - az enyémek anno vaskalaposak voltak és nem írták alá).

Ismeretségi körben érdemes kérdezősködni, úgy nagyobb eséllyel indulsz, mert ugye van "referenciád".

Amúgy mi a baj a diákszövetkezetekkel?

2010. febr. 25. 23:57
 3/3 A kérdező kommentje:
elég sok rosszat lehet róluk hallani, nem adnak munkát vagy ha adnak akkor is a pénzt lenyúlják... meg mindenhol 18 a korhatár :S
2010. febr. 26. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!